Bilde av Burnside Park, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Burnside Park
England


Til salgs: £ 1,250 *
Feriested: Burnside Park
Land: England
Uke: 32
Sesong: Peak
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Burnside Park, Kendal Road, Bowness-on-Windermere, Windermere, Cumbria, LA23 3EW, England

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

For en fantastisk ferie midt i hjertet av det travle Lake District, England, Hvorfor ikke ta en nærmere titt på timeshare Med Burnside Park Owners Club? Dette koselige feriestedet ligger i sentrum av et vakkert landskap og klarer å opprettholde utrolig høye standarder for komfort og luksus, med innredningen til å passe. Det er ideelt plassert for tilgang til alle lokale attraksjoner, restauranter og butikker - hvor det er rikdom. Du vil aldri bli sittende fast for noe å gjøre!

Ta en tur på innsjøene for å se alle flora og fauna i det omkringliggende området; Besøke Lakeside Haverthwaite Railway eller Trotters World of Animals, og for de som liker å hengi seg til deres søte tann, vær sikker på at du ikke går glipp av det berømte 1657 Chocolate House - sannsynligvis den one-stop-butikken for gaver å ta med hjem! Feriestedet ligger fem minutter fra Bowness Pier, hvor du kan ta en lokal buss, Lake Steamer eller elektrisk sykkel til andre deler av området. Varme og gjestfrihet er sentrale mål her, og Reise og fritid Gruppe Er stolt av å tilby timeshare For videresalg på The Burnside Park Owners Club.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Helseklubb, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Innsjø, Nærliggende Underholdning, Medisinsk Møbler, Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Manchester - (89 miles - 143 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Denne vakre, enkle hytta ligger i Bowness-on-Windermere på Unesco World Heritage Site i Lake District. Anlegget har fritidsfasiliteter, inkludert et svømmebasseng og et hotell på stedet. Innsjøen er en 3-4 minutters spasertur gjennom anlagte hager, for å fange lokale busser, ta båtene for en naturskjønn reise rundt innsjøen, ta fergen eller utforske området på sykler med de mange sykkelstiene. Det er mange turstier for alle aldre og evner. Togstasjonen ligger ca 4 kilometer unna. Byen Bowness har spisesteder, kino, utstillinger og et teater. Utsikten over innsjøen til fjellet er fantastisk. Lake District er nå et utpekt World Heritage Site.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 644 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.