Bilde av Osborne Apartments
Bilde av Osborne Apartments
Bilde av Osborne Apartments
Bilde av Osborne Apartments
Bilde av Osborne Apartments

Adresse: Hesketh Crescent, Meadfoot Beach, Torquay, Devon TQ1 2LJ, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.osborneapartments.co.uk

Interessert i eiendommer for salg og leie hos Osborne Apartments? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Torquay har fortjent seg kallenavnet "Den engelske riviera", som burde gi deg en ide om den slags sjarmerende badebyen som du skal tilbringe ferien. Devon er ikke mangel på skjønnhet, heller ikke særegne landsbyer hvor man får en tett iskrem eller en konditori, men Torquay tar virkelig kjeks når det gjelder flotte utflukter.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere absolutt kjærlighet Osborne Apartments For sin utrolige utsikt og frisk sjøluft, sørg for å forfriske lungene sliten av bylivet. I tillegg til sjarmen til feriestedet selv, timeshare tilbyr tilgang til ikke bare et innendørsbasseng, men en oppvarmet utendørs. Dette betyr at du kan svømme utendørs i sikte på havet, alt fra komforten til din luksuriøse innkvartering.

På dagtid spasere langs de prisbelønte strendene som prikker kysten, og kanskje hengi seg til et sted med lokal sjømat. Følg opp med noen clotted cream, en Devon delikatesse som lusted over hele verden. Tilbake til Osborne Apartments For en nattklut, er du sikker på å møte de samme vennlige ansiktene du kjenner og elsker, da ferierende kommer tilbake til dette feriestedet gang på gang.

Kjøpe Osborne Apartments timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Osborne Apartments før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Osborne Apartments hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Osborne Apartments

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Osborne Apartments eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Osborne Apartments.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruker Osborne Apartments kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.