Bilde av Marriotts 47 Park Street
Bilde av Marriotts 47 Park Street
Bilde av Marriotts 47 Park Street
Bilde av Marriotts 47 Park Street
Bilde av Marriotts 47 Park Street

Adresse: 47 Park Street, Mayfair, London, W1K 7EB, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.47parkstreet.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriott's 47 Park Street


Hvis det du leter etter i Fraksjonert eierskap er overdådige omgivelser og uforglemmelige opplevelser hvert år, vi på Reise og fritid Gruppe er stolte over å kunne tilby deg definisjonen av luksus i Marriott at 47 Park Street. Ligger i Mayfair, hjertet av London, vil du føle at du er hjemme på ferie i disse unike store boliger, med alle fasiliteter du kan be om - inkludert romservice i 24-timen, gratis WiFi, daglig rengjøring og concierge - og et team med ansatte som alltid går utover.

Hotellet er vakkert vedlikeholdt i et rolig boligområde, slik at du får garantert en fantastisk natts søvn. Marriott at 47 Park Street er ideelt plassert som en base for ditt besøk til byen. Topp UK Turistattraksjoner ligger kun kort avstand - hotellet ligger bare et steinkast fra Hyde Park, i nærheten av Marble Arch tunnelbanestasjon, og gangavstand til Oxford Street for de som elsker å handle på ferie. For romslige suiter, upåklagelig service og mer enn bare et snev av eleganse, timeshare Blir ikke bedre enn dette.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Flytende Hele året Innsjekking

Marriotts 47 Park Street Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Satellitt-TV i stue og soverom
To ganger daglig stuepike
Kjøkken / tekjøkken
Personlig trygg
Lagring av personlige gjenstander mellom besøk
Gratis Wi-Fi-tilgang
50% konsesjon på telefonavgifter
Vedlikehold av bygninger og fasiliteter
Verktøy (strøm, gass, vann)

Resort Fasiliteter
Betjent tjeneste
24-timers portvakt
24-timers frontkontor
24-timers romservice
Gratis pakking / utpakking tjenester
Gratis sko polering om natten
In-house blomsterhandler
Personlig shoppingservice
barnevakt
Health Club medlemskap
Betjent parkering til dedikerte Marriott parkeringsplasser og limousine
Dagligvarebutikk pre-stocking
Forretningsmessig tjenesteyting
Opprettholdelse av fellesarealer
Årlig revisjon
Nærliggende fasiliteter
Svarte drosjer er tilgjengelig på Street Level, og London Bridge undergrunnsstasjon ligger innen 8 minutters gangavstand. Lokale severdigheter inkluderer Buckingham Palace, London Eye og Westminster Abbey. Lokale parker inkluderer Kensington Gardens og Hyde Park. Ytterligere aktiviteter inkluderer West End-teatre, kinoer og Mayfairs brede utvalg av butikker, barer og puber.
Flyplass
London Heathrow / Gatwick / City
Sjekk inn / ut
Forskjellige - Fraksjonelle

Kjøper Marriotts 47 Park Street timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts 47 Park Street før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts 47 Park Street, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts 47 Park Street

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts 47 Park Street eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts 47 Park Street.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Marriotts 47 Park Street kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.