Bilde av Marriotts Marbella Beach Resort, Spania
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
Marriotts Marbella Beach Resort
Spania


Til salgs: £ 3,000 *
Feriested: Marriotts Marbella Beach Resort
Land: Spania
Uke: 1 Flytende
Sesong: Gullferie
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Marriott's Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Spania

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Paradiset utfolder seg med timeshare Eierskap på Marriott Marbella Beach Club, som ligger i Elviria på Costa del Sol. Dette feriestedet har sin egen myke sandstrand, og ligger like ved strendene Don Carlos og Nikki, og gir deg et valg i hvor du vil mest slappe av og slappe av. Et fantastisk og atmosfærisk reisemål for par, familier, grupper eller enslige reisende, det har noe for enhver smak. Fasilitetene inkluderer to utendørsbassenger - en for barn og en for voksne - sammen med et lekeområde, minigolf og en fotballbane. For de voksne som kanskje liker seriøs R & R, er det også et innendørs voksen-eneste basseng, en badstue og nok solsenger for mye å bade i den strålende middelhavssolen.

Fantastisk kveldutsikt er en del av oppholdet ditt her, og hvis det er pulserende natteliv du leter etter, har feriestedet tre barer - hver med sin egen happy hour - og i nærheten Puerto Banus tilbyr noe som passer for alle. Alt dette går for å vise nøyaktig hvorfor Marriott Marbella Beach Club skiller seg ut blant Spanias Overflod av timeshare Skianlegg som en av Travel and Leisure Group Mest populære selgere.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Bilutleie, Klubbhus, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Innendørs, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller boblebad, trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Kasino Gambling, Fiske, Golf, Ridning, Innsjø, Dykking, Tennis, Vannski
Flyplass
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Vår leilighet er helt perfekt - to soverom - ett med en amerikansk størrelse King seng-den andre med to store singler. Madrasser og sengetøy er 5-stjerne og min kone og jeg sover alltid bedre på Marbella enn noen andre steder i verden. Og sofaen legges ut i en dobbeltseng - så seks personer kan dele lett. Med to bad begge bad-ett med boblebad -Ideal å luxuriate inn etter en dag i solen, dette er luksuriøs innkvartering. Og selvfølgelig er det et fullt utstyrt kjøkken, noe som betyr at du kan tilberede dine egne måltider, snacks eller godbiter når som helst du har lyst til det. Alt i alt - akkurat det du leter etter - for en uke med sol og moro.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1356 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.