Bilde av Club Heritage International - Platinum, Vacation Club
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Club Heritage International - Platinum
Vacation Club


Til salgs: Pris ved søknad *
Feriested: Club Heritage International - Platinum
Land: Vacation Club
Uke: 2 Flytende
Sesong: Super Rød
Størrelse: 2 Soverom
Tilleggsinformasjon: +400 CHI-poeng

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Leter du etter sikkerheten til ferieinvesteringer, men friheten til å velge mellom en rekke skianlegg over hele verden? Deretter timeshare Med Club Heritage International Platinum kan være investeringen for deg. Hovedkolleksjonen består av fem høy standard skianlegg på Costa del Sol i sør Spania: Matchroom Country Club, ideelt plassert for de som elsker en golfferie; Mi Jardin, funnet i åsene mellom Benalmadena og Fuengirola og innen gangavstand fra sandstrender og klart vann; Club Playa Real, og tilbyr nærhet til Puerto Banus millionærs marina og Marbella-stranden. Marbella Beach Resort, som har utsikt over store strekker av fathomless turkis; Og Marbesa Club, som tilbyr en rekke fasiliteter og fritidsfasiliteter, inkludert en utmerket strand, store bassenger, klubbhus, boblebad og badstue.

Finn deg selv innhyllet i ro og eleganse mens du er på ferie her, eller på noen av de andre tjueverdige tilknyttede feriestedene over hele verden, noe som gir deg muligheten til å feriere hvor du vil, når du vil. Hvis det du leter etter, er spenningen og prestisje til en eksklusiv eiers klubb, Reise og fritid Gruppe Mener at du ikke bør se lenger enn timeshare Med Club Heritage International Platinum.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 106 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.