Bilde av Ramada Residences Paradise, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Ramada Residences Paradise
Tenerife


Til salgs: £ 4,000 *
Feriested: Ramada Residences Paradise
Land: Tenerife
Uke: 39
Sesong: Høy
Størrelse: 3 Soverom

Gjør en forespørsel
Calle Galicia 6, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

En flott flukt til paradiset er akkurat det du får med timeshare or Fraksjonert eierskap på Ramada Residences Paradise. Ta en uke fri fra hverdagen og finn deg selv trollbundet av sjarmen og lokket til dette feriestedet av høy standard i Tenerife, Spania— Kjent av lokalbefolkningen som øya for den evige våren.

Uansett hvilken tid på året du går, får du oppleve godt vær på en fantastisk beliggenhet som virker som om den ble laget spesielt for din ferie. Tilbring dagen med det oppvarmede bassenget med fritt form, ligge i boblebadet, hold deg oppdatert på treningssenteret, og nyt utsikten over La Gomera fra den solfylte balkongen.

Romslige leilighetene er fullt utstyrt med alt du trenger hvis du vil lage mat, eller du kan spise i stil på hotellets restauranter. Ta en tur til Tiede National Park for å utforske månelandskapet. Slapp av om kvelden med en cocktail. Både timeshare og Fraksjonert eierskap På dette fantastiske feriestedet vil du gi år på år med gode minner, så for din neste ferieinvestering, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Ramada Residences Paradise.

Vennligst se Ramada Residences Gallery for flere bilder


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, Supermarked, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (5.0 miles), Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Kjøpesenter Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)

Sjekk inn / ut
Fredag, tirsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Jeg har nettopp returnert fra nok en fantastisk uke igjen på Ramada resort. Jeg kan ikke takke personalet nok for hvor hjelpsomme de alltid er.

Personalet er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg og hjelpe deg, morgen, middag og kveld. Rommet har alle bekvemmeligheter du noen gang kan trenge. du føler at du er hjemme, men er i et tropisk paradis med vakkert solskinn.

Jeg har snakket så høyt til familien min om dette feriestedet, at alle mine venner og familie ønsket å komme igjen i år. Jeg måtte legge alles navn i hatten for å se hvem som kunne være med meg i september 2023.

Feriestedet har noe for alle aldre å gjøre, fra morgen til kveld. Du en butikk på feriestedet, som selger alt. Det beste bakt brød, bakverk alt bakt på stedet.

Alle bekvemmeligheter utenfor feriestedet er bare en kort biltur unna, og en veldig avslappende spasertur. Jeg må si at strendene er fantastiske, som jeg besøkte ved to anledninger på denne turen.

Det er tre bassenger på Ramada resort, ett for familien, og et barnebasseng, og også et privat bassengområde med vakre solsenger. Jeg beklager å selge timeshare, men jeg har andre forpliktelser å forholde meg til.

Jeg vet at den som kjøper denne timeshare, vil kose seg i årene som kommer med familie eller venner.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1126 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.