Bilde av Hilton Grand Vacation Club i Craigendarroch, Skottland
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare Bargain på
Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Skottland


Bargain: £ 1,000 *
Feriested: Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Land: Skottland
Uke: 49
Sesong: Rød
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Hilton Grand Vacations på Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skottland

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Hvis en pittoresk setting og fantastisk utsikt er det du leter etter, timeshare På Hilton Craigendarroch kan være perfekt for deg. Med utsikt over Cairngorm nasjonalpark og i nærheten av landsbyen Ballater, Skottland, Er dette elegante landet feriestedet det perfekte høylandet flykte. Lodges og leiligheter er stilfullt innredet og møblert, inkludert alle fasiliteter som er nødvendige for å fremme enkel opphold og total avslapning. Fritidsfasiliteter på stedet inkluderer tennisbaner, svømmebassenger, et spillrom og en studiebar hvor du kan hente en bok eller to for å ta deg tilbake til din koselige suite og i løpet av timene. Gå fotturer eller sykle rundt de mange naturstiene i nærheten, eller miste deg i skogen og skogbruk.

Hvis du ikke har noe imot å kjøre, kan du stikke ned til Balmoral for å utforske - hvis dronningen er i bosted, kan du til og med motta en bølge når hun går forbi deg! Du kan også gå på ski på The Lecht, eller prøve deg på ridning og firhjuling, som begge ligger en kort kjøretur unna. Med noe av det beste landskapet i Skottland, Hilton Craigendarroch er en fantastisk introduksjon til høylandet, og Reise og fritid Gruppe Anbefaler på det sterkeste å vurdere det for ditt neste timeshare investering.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, Helseklubb, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Skiskole, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Telefon, Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Langrenn (42.0 miles), Casino (42.0 miles), Langrenn (17.0 miles), Downhill Skiing (19.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (8.0 miles) , Lake (10.0 miles), Medisinsk utstyr (Nærliggende), Vannski (10.0 miles), Wind Surfing (10.0 miles),
Flyplass
Aberdeen - (40 miles - 64 km)

Sjekk inn / ut
Lørdag SøndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Lodge 35 ligger en kort spasertur til fasilitetene til Country Club, Bar & Restaurant, medlemskap i Country Club som er inkludert i den årlige vedlikeholdsavgiften. Det er en rolig og avslappende setting med lett tilgang til landsbyen Ballater og en kort kjøretur til Balmoral Castle & Estate.

Vi har eid denne uken i over 15 år og nyter også noen uker i samme hytte i sommermånedene.

Uken som er ute for salg var en ideell førjulsferie pluss en mulighet til å møte familiemedlemmer som hadde bursdag på denne tiden av året, men som dessverre ikke lenger er med oss, derfor er det på tide å gå videre.

Det er mange turer på alle nivåer og historiske slott og whiskydestillerier innen rekkevidde fra hytta. Alt kan fortsatt nytes på denne tiden av året.

Vedlikeholdsgebyr er allerede betalt for i år og uken starter lørdag 7. desember.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1646 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.