Bilde av Marriotts BeachPlace Towers, Florida
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Marriotts BeachPlace Towers
Florida


Til salgs: £ 4,500 *
Feriested: Marriotts BeachPlace Towers
Land: Florida
Uke: 1 Flytende
Sesong: Platina
Størrelse: 2 Soverom
Ytterligere informasjon: W/C 28. juli til 4. august 2024 reservert

Gjør en forespørsel
21 South Fort Lauderdale Beach Boulevard, Fort Lauderdale, Florida, FL 33316, USA

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

En drømmeferie i Fort Lauderdale begynner med timeshare på Marriott's BeachPlace Towers. Unn deg selv en ferie full av solskinn og spenning i denne ideelle settingen på Floridas Gold Coast. Dette feriestedet er et ekte tilfluktssted med tjuetre kilometer med strender i nærheten, og tilbyr spektakulær utsikt over havet og byen fra alle villaene med ett og to soverom.

Feriestedet har alle fasilitetene du kan forvente, inkludert et svømmebasseng, gratis Wi-Fi på hele eiendommen og et treningssenter. Og selve beliggenheten blir enda bedre: feriestedet ligger på toppen av tre etasjer med butikker og restauranter, så de fineste shopping- og spisestedene er bare en kort spasertur fra villaene dine. Vi tror du også vil elske designelementene i den romslige leiligheten din, for eksempel vintage Fort Lauderdale-fotografier og bakgrunnsbelyste malerier over sengene.

Nyt et måltid på gourmetkjøkkenet ditt mens du nyter utsikten fra balkongen din. Tilbring dagen på havet med Bahia Mar Yachting Centre. Spaser ned den berømte Las Olas Boulevard. Det er alt her! For et sted det alltid er vanskelig å forlate, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler å vurdere Marriott's BeachPlace Towers.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

W/C 28. juli til 4. august 2024 reservert og tilgjengelig.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1514 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.