Bilde av Marriotts Playa Andaluza, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare solgt på
Marriotts Playa Andaluza
Spania


Selges: £ 4,500 *
Feriested: Marriotts Playa Andaluza
Land: Spania
Uke: 1 Flytende
Sesong: Gull
Størrelse: 3 Soverom
Ytterligere informasjon: Sea Front Apartment - W/C 17. mai 2024 halvtidsperiode

Gjør en forespørsel
Marriott's Playa Andaluza, Ctra. De Cadiz KM 168, Estepona, 29680, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Sjarmen, tradisjonen og elegansen: det kan ikke være annet enn Marriott's Playa Andaluza i hjertet av Costa del Sol, Malaga, Spania. Marriott timeshare-feriesteder er kjent for sine høye standarder, og dette feriestedet er ikke annerledes. Ligger på den fantastiske Matas Verde-stranden, vil utsikten være fantastisk tjuefire timer om dagen, enten du tar en spasertur langs strandpromenaden eller prøvet lokal mat på mengden nærliggende spisesteder. Shopping på "Millionaire's Paradise" i Puerto Banus er bare et steinkast fra feriestedet, sammen med en hel region med originale andalusiske landsbyer som overskrider tiden.

Reise og fritid Gruppe Er glade for å tilby timeshare For videresalg på Marriott's Playa Andaluza, ikke bare på grunn av sin vell av lokale fasiliteter og moderne bekvemmeligheter, men også på grunn av sin overflod av luksus-tillegg, for eksempel bad som inneholder ekstra store boblebad, et internasjonalt spa og et levende nærliggende natteliv som Epitomizes alt godt om spansk underholdning. Du kan spille noen runder golf om dagen, mens barna dine har det gøy på det overordnede barnebassenget eller på El Torito Kids Club, nyt avslappende bespisning ved bassenget, utforske lokale håndverksmarkeder, eller bare hvile og slappe av - det er virkelig noe for enhver smak.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Sølv 1-8, 45-50
Gull 9-26, 36-44, 51-52
Gullferie N / A
Platina 27-35


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1492 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.