Bilde av Vale do Lobo, Portugal
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Vale do Lobo
Portugal


Til salgs: £25,500 XNUMX per uke*
Feriested: Vale do Lobo
Land: Portugal
Uke: 36 - 37
Sesong: Rød
Størrelse: 3 Soverom
Type: Villa
Tilleggsinformasjon: Privat oppvarmet basseng

Gjør en forespørsel
Parque do Golfe, Vale do Lobo, Vale do Lobo, 8135-034 Almancil , Portugal

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Beliggende i en spektakulær vakker setting blant nesten 1,000 svakt bølgende hektar med furutrær og med utsikt over milevis med gylden sand, Vale do Lobo er en luksuriøs privat ferielandsby designet i autentisk portugisisk stil. Bortsett fra de naturskjønne attraksjonene er det to praktfulle 18-hulls golfbaner, Barringtons Health Club og Vale do Lobo Tennis Academy. De fleste villaene og leilighetene har eget lite basseng eller boblebad.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), teppe (noen enheter), oppvaskmaskin (alle enheter), peis - enhet (noen enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnebasseng, Golf, Klesvask, Medisinske fasiliteter, Restaurant, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (6.0 miles), Casino (6.0 miles), treningsutstyr (i nærheten), fiske (4.0 miles), matbutikk (i nærheten), ridning (2.0 miles), shoppingområde (i nærheten), squash (i nærheten), vannski (i nærheten), vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Faro - (12 miles - 19 km)

Sjekk inn / ut
lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Villaen ligger i hjertet av Vale do Lobo overfor tennissenteret og like langt (gå) mellom golfklubben/praca og Julias/Marias strandbarer. Det er rikelig med parkeringsplasser i tilknytning til villaen. Hvert av soverommene er doble, to av de tre badene har eget bad. Villaen har klimaanlegg. Sky TV og Wi-Fi er tilkoblet. Bassenget er oppvarmet og rekkverk rundt bassenget kan festes på plass hvis du varsler forvaltningsselskapet på forhånd. Ved ankomst hentes nøklene i hovedresepsjonen på Vale do Lobo Golf Club og returneres dit ved avreise. Hushjelpen er virkelig utmerket, hvor hyppigheten er ordnet med administrerende agenter. Den eksterne terrassen og hagen er romslig, sidehagen er ideell for å øve på chipping før du drar til kurset!

Ytterligere bilder og informasjon tilgjengelig på forespørsel.

Vi selger også uke 20 (mai) i samme villa og vil være forberedt på å selge alle 3 x ukene sammen for en betydelig rabatt... Ta kontakt!
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 792 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.