Bilde av White Sands Beach Club, Menorca
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
White Sands Beach Club
Minorca


Til salgs: £ 1,000 *
Feriested: White Sands Beach Club
Land: Menorca
Uke: 25
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Via Ronda ZH3, Es Mercadal, Arenal d'en Castell, Menorca, 07740, Balearene, Spania

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

En halcyon oase i et ofte oversett område av Spania-Reise og fritid Gruppe Er stolt av å tilby timeshare for videresalg på White Sands Beach Club i Minorca. Den stiligste av Balearene, her finner du par, familier, grupper eller enslige reisende, som alle fortsetter å beholde den best bevarte hemmeligheten rundt. Gå inn i din sjarmerende, sjenerøst store leilighet, åpne terrassedørene, og finn en utsikt rett ut av en feriebrosjyre over bukten Arenal d'en Castell. Dette fjellet feriestedet som kanskje ikke passer for de med ekstra tilgjengelighetskrav, gir tilgang til egen bortgjemt strand hvis du vil slappe av til havets lyder eller snorkle for å oppdage et stort utvalg av fisk sammen med en nærliggende kafébar for lette forfriskninger.

Hvis du ikke er en for å lage mat mens du er på ferie, tilbyr ferieanleggene deg også tilgang til den høyt rangerte restauranten på stedet, med sin brede og rimelige meny - all mat tilberedt fersk, inkludert hjemmelagde desserter! Utforsk det uberørte Menorca-landskapet ved å gå godt merkede stier langs fantastiske kyststier, og la den søte scenen med furutrær lure deg inn i fred og avslapning. For alt dette og mer, prøv ferieeierskap på White Sands Beach Club.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 2086 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.