Bilde av Sheraton Vistana Resort, Florida
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Sheraton Vistana Resort
Florida


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Sheraton Vistana Resort
Land: Florida
Uke: 1 Flytende
Sesong: Prime
Størrelse: 2 Soverom
Tilleggsinformasjon: Gjort til uke 26

Gjør en forespørsel
Sheraton Vistana Resort Villas, 8800 Vistana Center Drive, Orlando, Florida, FL 32821, USA

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Hvis du ønsker å flykte til et sted hvor monotoni ikke eksisterer og solskinn er evig, bør du vurdere timeshare på Sheraton Vistana Resort i Orlando, Florida. Det er alltid noe å gjøre på dette feriestedet, enten du bor på stedet eller eventyr på en av de mange nærliggende parkene. Et av de mest populære reisemålene for overnatting i området, tilbyr feriestedet romslige villaer og leiligheter som passer til enhver fest, sammen med fritidsfasiliteter som basketballbaner, oppvarmede bassenger, massasjeservice og boblebad og et treningsstudio på 24-timen. Transport til de lokale parkene - som SeaWorld, Universal Studios og Walt Disney World - er enkelt, enten du kjører eller bruker de ulike bussene og skyttelbussene.

Når du kommer tilbake til feriestedet etter en spennende dag ute, kan du lage mat i ditt fullt utstyrte moderne kjøkken eller bestille i fra en av de mange nærliggende spisesteder. Du kan til og med spise på stedet på Flagler Station Bar and Grill - oppkalt etter amerikansk industriist Henry Flagler, en av grunnleggerne av Florida East Coast Railway - i en uformell atmosfære. For din neste timeshare investering, Reise og fritid Gruppe Kunne ikke være forbløffende å presentere Sheraton Vistana Resort.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Enhet, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnas basseng, treningsutstyr, spillrom, dagligvarebutikk, funksjonshemmede enhet, heis, lekeområde, restaurant, badstue, snackbar, svømmebasseng, tennis (utstyr tilgjengelig), boblebad /
Nærliggende fasiliteter
(60.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Fiske (15.0 miles), Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Innsjø (Nærliggende), Live Entertainment (1.0 miles) (1.0 miles), shoppingområde (i nærheten), vannski (i nærheten)
Flyplass
Orlando International - (18 miles - 28 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Åpen for forhandlinger
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 3242 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.