Bilde av Club Las Calas, Lanzarote
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Til leie på
Club Las Calas
Lanzarote


Til leie fra bare £ 650
per uke*

OCC. Dato: Værsåsnill kontakt oss
OCC. Dag: Værsåsnill kontakt oss
Feriested: Club Las Calas
Land: Lanzarote
Uke: 07
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Club Las Calas, Calle Guayadeque, 3, 35510 Tías, Las Palmas, Kanariøyene, Spania

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Nyt hvert øyeblikk med timeshare på Club Las Calas i Lanzarote, Spania. Fra det øyeblikket du ankommer, vil du bli møtt av en av feriestedets vennlige portnere som tar bagasjen til din luksuriøse leilighet, som har fantastisk utsikt over "Lunar Landscape" som området er kjent for. De hvite sandstrendene i Papagayo og Playa Blanca ligger mindre enn en halv kilometer unna, men hvis du hellere vil være i feriestedet og salongen ved bassenget, er det fire å velge mellom, hver med sin egen idylliske feriested. Leiligheten din vil være et eller to soverom, eller hvis du har en stor familie, sove opp til seks i en av de overdådige penthouseene.

Hvis du leter etter en blanding av moro, underholdning, avslapping og foryngelse, er dette feriestedet et ideelt egnet for deg. Familier med barn er velkommen med åpne armer, og det er daglige aktiviteter som er vertskap av feriestedpersonale for barna å nyte. Hvis du ikke vil miste din vanlige rutine på ferie, kan du benytte deg av treningsstudioet, squashbanene og badstuen. De fleste netter tilbyr feriestedet levende underholdning uten ekstra kostnad, så du vil aldri bli kjedelig. For en allround timeshare, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Club Las Calas.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Klesvask, Levende underholdning, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (1.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Arrecife - 6 miles / 9 km

Sjekk inn / ut
TorsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 118 ganger

* Leieprisen som vises, er en engangsbetaling for hver uke, brøkdel eller antall poeng angitt og dekker den perioden for innkvarteringsåret - Andre kostnader kan gjelde.