Bilde av Q Hotels & Resorts Belton Woods, England
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
Q Hoteller og Resorts Belton Woods
England


Til salgs: £ 9,500 *
Feriested: Q Hotels & Resorts Belton Woods
Land: England
Uke: 01
Sesong: Peak
Størrelse: 3 Soverom
Tilleggsinformasjon: Sauna i hytta. Innsjekkingsdagen er alltid på 29th desember hvert år

Gjør en forespørsel
Belton Woods, Belton, I nærheten av Grantham, Lincolnshire, NG32 2LN, England

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Funnet blant 475 dekar av rolige Lincolnshire skog; Et historisk fylke i øst for England. Belton Woods kan bli funnet bare fire minutters kjøretur fra National Trust-nettstedet Belton House, et klassisk engelsk landsted som sitter blant hollandske hager, 1300 acre deer park med restauranter, innendørs lekeområde og lekeplass for opplevelser.

Belton Woods ' timeshare Kommer i en rekke luksus lodges bestående av 2 soverom semi-frittliggende lodges og 3 soverom frittliggende lodges. Hytterne er fulle av karakter med nøye utvalgte tepper og møblering kombinert med sine vakre omgivelser som gir en virkelig fantastisk opplevelse. Fasiliteter inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, lydanlegg, privat badstue, marmor-bad, ferskt sengetøy og gratis Wi-Fi blant andre.

Reise og fritid Gruppe Mener Belton Woods er en av QLodges mer familievennlige feriestedene som tilbyr en rekke familieaktiviteter som gir gode nyheter for timeshare eiere. Dette inkluderer minigolf, tennis, fotballbane og tre naturstier. Anlegget er også hjemsted for en PGA Championship-godkjent golfbane, toppmoderne treningsstudio, oppvarmet basseng, skjønnhetssalong og massasjerom. Det er også Høyokta aktiviteter Tilgjengelig på Belton Woods inkludert quad biking, off road kjøring, bueskyting, terrengsykling og duer skyting.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Eksklusiv timeshare ferie mulighet i Lincolnshire i luksusen av Belton Woods. Belton Woods er et Interval International Premier Resort og vinner av Trip Advisors Certificate of Excellence 2015. 475 hektar med pustende Lincolnshire landsbygda er bakteppe for dette fremragende feriestedet. Eksklusiv innredning, smakfull innredning og noen av de beste og mest omfattende fasilitetene på stedet gjør Q Hotels (tidligere De Vere) på Belton Woods til en uforglemmelig timeshare-ferie. Denne 3 romslige luksushytte gir deg ro, ro og skjønnhet i luksuriøs omgivelser og sover komfortabelt inntil åtte personer.

Denne muligheten er for den nyeste av 33-hyttene, og er nærmeste til hovedhotellet, barene og de sentrale fasilitetene. Det er for første uke med nyttår og begynner alltid 29th desember. Det er over 50 år tilgjengelig på denne timeshare.

Originalkostnad ved kjøp i 2008 var over £ 17K Det er bare en annen slik uke tilgjengelig, som på tidspunktet for skriving er til salgs for over £ 21K.

Årlig vedlikeholdsavgift for 2019 er omtrent £ 945.

Belton Woods er bare 3 miles fra Grantham stasjon og lett å finne om du reiser med bil på A1. Bare slå av på Gonerby Moor Services på B1174 og følg skiltene til ditt stykke paradis. Hytta har blitt smakfullt innredet og presenterer luksuriøse møbler og innredning. Hovedbadet har et boblebad, samt en badstue og toppmoderne underholdningssystemer.

Hvis du kan dra deg bort fra din overdådige stein- og trehytte, tilbyr Belton Woods et fantastisk utvalg av fritidsaktiviteter. Unn deg en runde golf på PGA-mesterskapet, godkjente golfbaner, ta deg selv på langrenn med quadcyklingopplevelsen, eller bare nyt din følelse i det vakre Lincolnshire-landskapet på en av naturstiene. Belton Woods tilbyr terrengsykling, bueskyting, skytevåpen og squash og tennis. Når du er ferdig med all spenningen, kan du slappe av i en av restaurantene og barene på stedet, som tilbyr vannskelig mat og kulinariske herligheter. Rabatter er tilgjengelig for deg som lodgeeier.

Belton Woods har en flott beliggenhet i Lincolnshire, og tilbyr gjestene en rekke spennende attraksjoner å se i området. Mindre enn en kilometer fra Belton House, et herregård fra det 17 århundre komplett med barnas utendørs eventyr lekeplass og praktfull park. Ta en tur til Belvoir Castle og Grantham Museum, begge innen rekkevidde som er Lincoln Castle og Rutland Water. Byene Lincoln og Nottingham er en enkel 45 minutters kjøretur fra De Vere på Belton Woods, og sørger for en morsom dag ute med flott shopping og underholdning.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 366 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.