Bilde av Miraflores Beach and Country Club, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Miraflores Beach and Country Club
Spania


Til salgs: £ 1,500 *
Feriested: Miraflores Beach and Country Club
Land: Spania
Uke: 2 Flytende
Sesong: Rød
Størrelse: 2 Soverom
Tilleggsinformasjon: Sea Front Block

Gjør en forespørsel
Urbanizacion Miraflores, Carretera de Cadiz Kilometro 199, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

En av de mest prestisjefylte timeshare skianlegg på Costa del Sol, i den sørligste delen av Spania. Det privilegerte klimaet og uendelige aktiviteter som er tilgjengelige i omgivelsene, gjør Miraflores Beach & Country Club til det perfekte turistmål for alle aldre gjennom året.

Leiligheten komplekset, tilbys av Reise og fritid Gruppe ligger i et rolig boligområde mellom Marbella og Fuengirola, har et utendørsbasseng og hage. Tilbyr gratis Wi-Fi og avgiftsfri parkering i nærheten. Leilighetene har balkong og flislagte gulv med havutsikt og ligger på toppen av bakken og vender mot sjøen. Omtrent 20% av leilighetene ligger på stranden, med resten ligger oppover bakken, med vakker utsikt over havet og / eller fjellene.

Alle har et komplett bad, stor stue og spisestue og et fullt utstyrt kjøkken. De har også vaskemaskin, strykejern og strykebrett.

Klubben er 30 minutter fra Malaga flyplass, og det er mange steder av interesse å besøke i omgivelsene. Også, avhengig av plasseringen av leiligheten din, kan stranden være maksimalt 1 km.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Noen enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barneklubb, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (Nærliggende), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Klesvask (Nærliggende), Live Entertainment ), Medisinsk fasiliteter (1.0 miles), Lekeplassområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (1.0 miles), Snackbar (I nærheten), Telefon (Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski Surfing (3.0 miles),
Flyplass
Malaga - (24 miles - 38 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Leiligheten har tilgang til en stor beboere, bare solterrasse / uteplass samt vår egen store private terrasse med utsikt mot havet, og vi er bare noen få skritt fra stranden og en fantastisk strandrestaurant.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1210 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.