Bilde av Panaretis Royal Coral Bay Resort, Kypros
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Til leie på
Panaretis Royal Coral Bay Resort
Kypros


Til leie fra bare £ 600
per uke*

OCC. Dato: Værsåsnill kontakt oss
OCC. Dag: Værsåsnill kontakt oss
Feriested: Panaretis Royal Coral Bay Resort
Land: Kypros
Uke: 2 Flytende
Sesong: Rød
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Panaretis Royal Coral Bay Resort, 1 Keratidiou Street, Coral Bay, Pafos, Kypros

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Flykte til pafos, Kypros, En destinasjon som ofte overses av ferierende, med timeshare På Panaretis Royal Coral Bay resort. Du vil bli ønsket velkommen til en stilig leilighet, fullt utstyrt med alt du trenger for en avslappende ferie. Noen få skritt vil bære deg til en liten, men trygg og fantastisk Middelhavet strand, og komplekset vender ut mot havet og gir spektakulær havutsikt. Dette feriestedet har slått akkurat den rette balansen mellom moderne og tradisjonell design, og fasilitetene er alt du kan forvente, inkludert full spa, treningsstudio, lekeplass for barn og både innendørs og utendørs bassenger.

Anlegget tilbyr også en rekke spisemuligheter, fra selvhushold helt opp til all inclusive. Frokost serveres som buffé, og lunsj og middag serverer bordtjener. Alle måltider er tilberedt med lokale ingredienser, menyen endres hver natt (bortsett fra den ukentlige grillnatten), og retter som tilbys, imøtekomme mest mulig smak - med minst ett tilbud som en lokal matrett, slik at du kan prøve autentisk kypriotisk mat. Hvis du vil spise ute og virkelig fordyle deg i den lokale kulturen, finner du mange barer og restauranter i nærheten. Til timeshare Som tilbyr fantastisk verdi og variasjon, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere Panaretis Royal Coral Bay.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 628 ganger

* Leieprisen som vises, er en engangsbetaling for hver uke, brøkdel eller antall poeng angitt og dekker den perioden for innkvarteringsåret - Andre kostnader kan gjelde.