Bilde av The Osborne Club, England
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare solgt på
The Osborne Club
England


Selges: £ 2,500 *
Feriested: The Osborne Club
Land: England
Uke: 36
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Hesketh Crescent, Meadfoot Beach, Torquay, Devon TQ1 2LL, England

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Torquay har fortjent seg kallenavnet "Den engelske riviera", som burde gi deg en ide om den slags sjarmerende badebyen som du skal tilbringe ferien. Devon er ikke mangel på skjønnhet, heller ikke særegne landsbyer hvor man får en tett iskrem eller en konditori, men Torquay tar virkelig kjeks når det gjelder flotte utflukter.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker absolutt Osborne Club for sin utrolige utsikt og frisk sjøluft, sørg for å oppmuntre lungene lei av bylivet. I tillegg til sjarmen til feriestedet selv, timeshare tilbyr tilgang til ikke bare et innendørsbasseng, men en oppvarmet utendørs. Dette betyr at du kan svømme utendørs i sjøutsikt, alt fra komforten til din luksuriøse innkvartering.

I løpet av dagen spasere langs de prisbelønte strendene som prikker kysten, og kanskje hengi seg til et sted med lokal sjømat. Følg opp med noen clotted cream, en Devon delikatesse som lusted over hele verden. Når du går tilbake til Osborne Club for en nattklut, er du sikker på å møte de samme vennlige ansiktene du kjenner og elsker, da ferierende kommer tilbake til dette feriestedet gang på gang.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1794 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.