Bilde av The Royalty Gold Club, Poeng
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
The Royalty Gold Club


Til salgs: £ 8,900 *
Klubb: The Royalty Gold Club
Type: Poeng
Poeng: 165

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

På grunn av sin familievennlige tilnærming til gjestfrihet tilbyr Royal Resorts medlemmer av Royalty Gold Club et utvalg av ett og to roms leiligheter på sitt utvalg av alpinanlegg i India, Indonesia, Thailand, Hellas, Tyskland, Vietnam, Isles of Seilly, London og Frankrike. Klubbmedlemmer vil finne leilighetene på disse luksuriøse feriestedene inkluderer en stue, kjøkken, hovedsoverom, andre soverom, to bad, en balkong og er passende dimensjonert for å innkvartere opptil seks personer. Leilighetene på Royal Resorts er smakfullt innredet i moderne mote og inkluderer en rekke høy standard fasiliteter. Leilighetene har også fullt utstyrt kjøkken og spisestue.

Enhver som er interessert i å kjøpe The Royalty Gold Club-poeng, vil være glad for å høre Royalty Resorts tilbyr "medlemmer bare tilgang" på sitt utvalg av alpinanlegg, inkludert RCIs Gold Crown-klassifiserte Royal Jimbaran resort i Bali, Indonesia. En annen fordel med medlemskapet med Royalty Gold Club er at den tilbys på en Fraksjonert eierskap basis. Alt i alt betyr det at medlemmene kan nyte luksusferier på noen av verdens beste feriedestinasjoner til en brøkdel av prisen i forhold til å bo på skianlegg av denne kaliber på nattlig basis.

Reise og fritid Gruppe tro Fraksjonert eierskap Bruk av Royalty Gold Club-medlemskapet gjør det til et godt valg, da det ikke bare gir medlemmer tilgang til et utvalg av 12-feriesteder over hele verden, med et utvalg av over 600 luksuriøse leiligheter å velge mellom. Medlemmene har også den ekstra fordelen av å kunne bytte med globale partnere som RCI som gir dem tilgang til over 4000-feriesteder over hele verden.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 442 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.