Bilde av Marriotts Village dlle-de-France, Frankrike
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Marriotts Village dlle-de-France
Frankrike


Til salgs: £ 1,750 *
Feriested: Marriotts Village dlle-de-France
Land: Frankrike
Uke: 1 Flytende
Sesong: Gull
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Marriott's Village d'lle-de-France, Allee de l'Orme Rond, 77700, Bailly Romainvilliers, Frankrike

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Hva tenker vi på når vi tenker på Frankrike? Er det det fantastiske, raffinerte kjøkkenet? Musikken spiller på gatene? Den rike historien og verdensberømte kulturen? På Reise og fritid Gruppe, Tenker vi på timeshare med Marriott's Village D'ile de France, som ligger en kort avstand fra hovedstaden i Paris. Franske rekkehus i pittoreske landskapsinnstilling vil hilse på deg ved ankomst, og du kan velge utsikten fra bassenget, innsjøen eller golfbanen. Utsikt over dette området er blant de som inspirerte to av verdens største kunstnere: Monet og Van Gogh.

Bakerier som serverer ferske croissanter og baguetter hver dag ligger en kort spasertur unna, og feriestedet er ideelt plassert for tilgang til Golf Disneyland Paris med bil eller med tog fra Val d'Europe stasjon. Hvis det du leter etter er bare en fransk ferie, så har rommet ditt og feriestedet selv alle fasiliteter du kan ønske deg: solterrasser, svømmebassenger, boblebad, treningssenter, og det er mange engasjerte barn fasiliteter for å sikre at alle familiemedlemmer alltid blir underholdt. For din neste timeshare investering, tenk på Marriott's Village D'ile de France.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1638 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.