Foto av Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Los Amigos Beach Club, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Diamond Resorts Fraksjonell Eierskap Los Amigos Beach Club
Spania


Til salgs: £ 3,500 *
Feriested: Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Los Amigos Beach Club
Land: Spania
Total fraksjon: 3 (lik tilsvarende antall uker)
Fraksjon Poeng: 12000
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom
Type: Leilighet

Gjør en forespørsel
Los Amigos strandklubb, Urb Playamarina, Carretera Cádiz, km 20, 29647 Mijas Costa, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Det siste ferieeiendomsproduktet er absolutt dollar tradisjon! Fraksjonalt eierskap er en ny måte å eie ferie på (timeshare). Hvert år vil du bli tildelt et sett antall brøkpunkter som du kan bruke hvor som helst du vil ha i selskapets portefølje. I stedet for den samme feriestedet hvert år, prøv alle å finne din favoritt. Slike fleksibilitet var tidligere uhørt, med mindre bruk av utvekslingsselskaper. Når eiendomsretten avhenger av eiendommen, blir eiendommen solgt, og du vil være blant de som får sin kutt. Å eie med Diamond Resorts betyr at fraksjonene dine kan brukes på mange av deres portaler. Dette feriestedet er bare en av dem!

Hvis du vurderer Fraksjonert eierskap I Malaga, Spania, Hvorfor ikke vurdere Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club? Diamond Resorts har gått utover med dette feriestedet, inkludert alle de små detaljene som kan gjøre enhver standardferie til en dyp brønn med fantastiske minner. Du vil umiddelbart bli ønsket velkommen av anlagte hager og smilende personale, så vist til din lyse, luftige og romslige leilighet for å starte uken din (eller mer) under den fantastiske kystsolen. Du finner mye å gjøre både i feriestedet og ute - ikke minst er Fuengirola livlige gatemarked som foregår hver tirsdag.

Spar litt plass i bagasjen ved å låne bøker fra feriestedets bibliotek, slapp av i enten innendørs- eller utendørsbassenget (eller begge deler!), La dine problemer vaske vekk i badstuen og boblebadet, og ta vennene dine og familie til klubbhuset Å slappe av med en drink og møte nye mennesker - noen av dem vil være medeiere og venner for livet! For en levetid på fantastiske ferieminner og god valuta for pengene, Reise og fritid Gruppe Anbefaler på det sterkeste å vurdere Fraksjonert eierskap med Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
-
Resort Fasiliteter
Boblebad / badestamp, Boblebad / badestamp, Dampbad, Dampbad, Spillerom, Innendørs svømmebasseng, Treningssenter, Nattklubb, Svømmebasseng, Terrasse - Svømmebasseng - barn: Ja, Terrasse - Svømmebasseng - Totalt antall bassenger: 3
Nærliggende fasiliteter
Spa, Tjenester: Spiker, Massasje, Kroppsbehandlinger, Ansiktsbehandlinger
Flyplass
Malaga, 30kms

Sjekk inn / ut
Søndag, lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1580 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.