Bilde av Diamond Resorts European Collection Points, Points
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Diamond Resorts European Collection Points


Til salgs: £ 6,500 *
Klubb: Diamond Resorts European Collection Points
Type: Poeng
Poeng: 12500

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen
Feriestedbeskrivelse

Italiensk fine dining, spansk soloppganger, fransk landsbygd og østerriksk ski - alle disse er helt europeiske opplevelser som ikke alle ville være heldige nok til å oppleve i en enkelt levetid. Men med Diamond Resorts European Collection Points kan du oppleve akkurat det og mye mer dessuten.

Som den eneste autoriserte forhandleren av Diamond Resorts European Collection Points, Reise og fritid gruppe Tilby muligheten til å få tilgang til Diamond Resorts Internationals utvalg av luksuriøse feriesteder på videresalgspriser. Med et bredt spekter av destinasjoner i land over hele verden fra et av verdens største gjestfrihetsfirmaer, er DRI-medlemmer virkelig bortskjemt for valg.

Som et globalt gjestfrihets- og ferieeierselskap tror Diamond Resorts at de er forpliktet til å tilby sine gjester en ferie for livet. DRI tilbyr alpinanlegg på en rekke steder som strandferiested i Spania, alpinanlegg i Østerrike og golfanlegg i Portugal. Du kan finne deg selv jetting av den magiske Paris med en reignited barnlig følelse av underverk, eller oppleve de fantastiske vulkanske strendene på Tenerife. Plasseringsmulighetene er nesten uendelige.

Videre tilbyr Diamond Resorts International en rekke aktiviteter på feriestedene, fra fotturer og sykkelutleie til ridning, dykking og mye mer, som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av feriestedets beliggenhet, uansett hvor du velger å besøke. Diamond Resorts tilbyr også sjansen til Få VIP-tilgang Til en rekke arrangementer og aktiviteter, inkludert vinfestivaler, høyprofilerte sportsarrangementer og helikopterturer. Diamond Resort Poeng Medlemskap tilbyr også medlemmer fleksible innsjekkingsdatoer, muligheten til å låne og spare poeng, pluss muligheten til å ta korte pauser hvis du foretrekker å gjøre det.

Ved å kjøpe gjennom en timeshare videresalgsselskap, Reise og fritid Gruppe Kan tilby muligheten til å bli medlem av Interval International. Interval International driver medlemskapsprogrammer for ferieeiere og gir verdiskapende tjenester over hele verden, inkludert tilgang til 2500-feriestedene over hele verden gjennom deres ferieutvekslingssystem og reiserabatter. For mer informasjon, besøk vår "Exchange Companies" side.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 140 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.