Bilde av RCI Pure Points, Points
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
RCI Pure Points


Til salgs: £ 2,600 *
Klubb: RCI Pure Points
Type: Poeng
Poeng: 30000

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

RCI Pure Points-systemet regnes som et av verdens største punktbaserte systemer. RCI Pure Points gir medlemmer tilgang til RCIs hele nettverket av tilknyttede feriesteder. Poeng anses som et fleksibelt alternativ til det tradisjonelle "ukes" -utvekslingssystemet, hvor "trading power" i uken din bestemmer utvekslingsmuligheter.

Alle som ønsker å kjøpe RCI Pure Points, finner at det er noen enkle regler som er involvert i å gjøre det. Leiligheter i toppferieperioder koster flere poeng enn de samme enhetene sammenlignet med lavsesongferier. En roms leilighet har en lavere poengverdi enn en to-roms enhet i samme tidsperiode.

En stor fordel ved RCI Pure Points er at de ikke er knyttet til bruksretten til andre timeshare-eiendeler, pluss eiere kan selge dem privat eller gjennom anerkjente videresalgsfirmaer som Reise og fritid gruppe.

Ytterligere fordeler med å bruke RCI-poeng er at de lar deg bytte ut en del av dem for rabatter på reiseprodukter og tjenester som hotelllopp, flybillett eller bilutleie og mer. RCI Pure Points kan også brukes på et utvalg av cruise ferie, inkludert Cruise Extra Vacations på RCI medlemmer kun spesialpriser.

RCI poeng Tradisjonell ukebruk
Reise når som helst på året Reis samme uke eller sesong hvert år
Velg enhetstørrelsen du trenger Hold deg i samme eller mindre enhetens størrelse
Velg mellom 7, 10, 15, 21 netter eller mer, avhengig av hvordan du ønsker å bruke poengene dine Minimal bruk av 7 netter
Bo for en natt eller mer på RCI Pointers alpinanlegg Må bruke for en hel uke
Bo på verdensomspennende feriesteder, inkludert RCI Gold Crown resorts Ingen tilgang til RCI Points Resorts eller RCI Points Partners
Velg innsjekkingsdagen du vil ha på et RCI-punkts feriested Anlegget forteller deg hvilken dag du må sjekke inn
Bruk RCI-poengene dine til å reservere leilighet, bestille fly, leie bil, ta et cruise, få underholdningsbilletter og mer! Bruk din timeshare for overnatting bare

Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 412 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.