Bilde av Cromer Country Club, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Cromer Country Club
England


Til salgs: £ 1,500 *
Feriested: Cromer Country Club
Land: England
Uke: 1 Flytende
Sesong: Peak
Størrelse: 3 Soverom

Gjør en forespørsel
Cromer Country Club, Overstrand Road, Cromer, Norfolk, NR27 0DJ, England

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Velkommen til timeshare med Cromer Country Club, et sted som tilbyr så mange flotte kvaliteter, er det vanskelig å telle dem alle. Ligger i Norfolk, England, har feriestedet en befolket beliggenhet ved åssiden, bare et steinkast fra Cromer Beach, og ved siden av den historiske Royal Cromer Golf Club. Overnatting består av leiligheter fra studio til tre-roms, sammen med villaer for større partier, som er utnevnt med alle moderne bekvemmeligheter som trengs for en selvbetjent ferie. Hvis du ikke vil lage mat mens du er borte, tilbyr feriestedet en fantastisk restaurant på stedet med et bredt utvalg av retter til svært rimelige priser.

Lokale fasiliteter inkluderer et familievennlig eventyrspark, det nærliggende Sea Life Centre, hvor du kan komme deg nær med en rekke vannlevende liv, Cromer Pier - kun en kort spasertur fra feriestedet og vinneren av Pier of the Year 2015 - og Sandringham House, lands tilbaketrekning av den kongelige familien. Etter å ha utforsket lokale attraksjoner, slapp av i ditt romslige oppholdsrom eller nyt en foryngende behandling på hotellets spa. For virkelig engelsk timeshare med utmerkede fasiliteter, Reise og fritid Gruppe er glad for å tilby for videresalg Cromer Country Club.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Barnepass, treningsutstyr, helsestudio, vaskeri, liveunderholdning, restaurant, svømmebasseng (innendørs), telefon,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (15.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Squash (Nærliggende)
Flyplass
London Heathrow - (150 miles - 241 km)

Sjekk inn / ut
lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

En sjelden mulighet til å skaffe en 3-sengs leilighet på dette RCI Gold Crown-vurderte feriestedet. Velg årlig en uke i året, inkludert toppene i juli og august. Pris omsettelig for rask salg. Kan faktisk bytte ut dette med 2-uker på et år med et Exchange-selskap!


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 2408 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.