Bilde av Club Absolute, Vacation Club
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Klubb Absolutt
Vacation Club


Til salgs: £ 3,985 *
Feriested: Club Absolute
Land: Vacation Club
Uke: 1 Flytende
Sesong: Lav
Størrelse: Studio
Tilleggsinfo: 1 x flytende uke tildelt hvert 3 år, startende 2017

Gjør en forespørsel
Klubb Absolutt, Patong Beach, Kathu, 83150, Phuket, Thailand

Spør om denne eiendommen
Feriestedbeskrivelse

En del av absolutt reisemål, Absolute Vacation Club tilbyr medlemmer tilgang til sine prisbelønte alpinanlegg i Thailand. Når du velger ferieeiendom gjennom Absolute Vacation Club, får medlemmene trygghet om at deres feriebehov skal passe på som deres feriegebyr betales på forhånd, mens de får tilgang til Absolute Destinations voksende feriestedets samling.

Absolutt Vacation Club medlemskap gir medlemmer tilgang til en rekke skianlegg i ettertraktede steder gjennom både Absolute Destinations rekkefølge av feriesteder i Thailand Funnet i Phuket, Pattaya og Koh Samui. Alternativt kan medlemmene dra nytte av deres byttepartnerskap med Interval International, slik at du får tilgang til 2,500-feriesteder i over 75-landene.

Absolutt reisemål gir god kundeservice, verdi for pengene og en følelse av kvalitet i kjernen deres med det enkle målet å tilby sine kunder en flott ferieopplevelse. Gi medlemmets tilgang til Absolute Destinations nøye utvalgte porteføljer av strand og spa alpinanlegg Reise og fritid Gruppe Tror Absolute Vacation Club virkelig prøver å tilby sine kunder en luksuriøs ferieopplevelse med funksjoner som private bassengvillaer, strandferier og boutiqueferier de virkelig prøver å tilby noe til enhver smak, noe som gjør det til en virkelig flott ferieopplevelse.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 312 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.