Bilde av Pine Cliffs Golf & Country Club, Portugal
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Pine Cliffs Golf & Country Club
Portugal


Til salgs: £ 11,000 *
Feriested: Pine Cliffs Golf & Country Club
Land: Portugal
Uke: 1 Flytende
Sesong: Gull
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Pinhal do Concelho, Falesia, Apartado 887, 8200-912, Albufeira, Portugal

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Ved ankomst til den prisbelønte Pine Cliffs Golf & Country Club, er det lett å se hvorfor dette feriestedet er et av de ledende luksus- og familieferiestedene i Europa. Reise og fritid Gruppe Er stolte av å presentere timeshare Alternativer tilgjengelig her, med sin fantastiske innstilling som har utsikt over klippene i Praia de Falesia og prestisjetunge strandpromenaden på Algarve, Portugal. Perfekt i solskinnet og en ekte skjult juvel i Albufeira, er dette store feriestedet designet på tradisjonell portugisisk mote med vakkert flisearbeid og vanlige farger.

Under oppholdet blir du behandlet med femstjerners innkvartering og fasiliteter - inkludert et bredt utvalg av sportsfasiliteter som den fantastiske golfbanen 9-hull, tennisbaner, valg av fire bassenger og vannsport - sammen med ulike kulinariske spillesteder som Gjenspeiler en rekke internasjonale og lokale retter. Hvis det er en bortskjemt ferie du er ute etter, dra nytte av skjønnhetssalongen, heath club, butikker og butikker. Det er enda en barneby for yngre gjester, som beviser det timeshare På Pine Cliffs Golf & Country Club har egentlig noe for enhver smak.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Strand, barnepass, barn s basseng, treningsutstyr, fiske, spillrom, golf, helseklubb, live underholdning, medisinsk utstyr, lekeplass område, restaurant, badstue, snackbar, svømmebasseng (innendørs / utendørs), tennis, vannski , Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Kasino (10.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Dykking (10.0 miles), Squash (Nærliggende)
Flyplass
Faro - (30 miles - 48 km)

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag, onsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 2010 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.