Bilde av Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova, Malta
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Eksklusiv Club på Hotel Kennedy Nova
Malta


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Eksklusiv Club på Hotel Kennedy Nova
Land: Malta
Uke: 2 Flytende
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
116, The Strand, Sliema Creek, Gzira GZR 1027, Malta

Spør om denne eiendommen
Feriestedbeskrivelse

Avslappede kvelder destillert med cocktailer og god mat har en fremtredende rolle på The View Roofgarden of Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova i Sliema, Malta. Utmerkede utsikter til Grand Harbour, marinaen, og Valletta bastion vegger ytterligere forbedre den koselige atmosfæren. Videre ligger det firestjerners strandpromenadehotellet bare tolv minutter fra stranden og ligger på den travle promenaden i Gzira. På denne måten er det ingenting som hindrer deg fra å flytte festen og ha det gøy hele natten.

Deretter, hvis du har hatt din utfylling av underholdning, shopping og spaserturer, ta en pause i ditt rene og komfortable timeshare abode. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er sikker på at du vil finne resten du trenger i noen av de nesten hundre rommene og selvbetjente leiligheter av Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova.

For mer overbærenhet, velg Harbor View-rommene med uhindret utsikt over den fantastiske Manoel-øya og Marsamxetto-havnen. Alle rom har plysj sengetøy, rike tremøbler og flislagte gulv. Fasiliteter som tilbys i hver enhet inkluderer luftkondisjonering og oppvarming, kabel-TV, minibar og eget bad med hårføner. Gratis Wi-Fi og konferansefasiliteter er tilgjengelig, samt andre fritidsfasiliteter som basseng med solterrasse og hovedrestaurant og lobbybar.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Vaskeritjenester, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere
Nærliggende fasiliteter
Strand, båt marina / lansering, kasino gambling, dag spa, fiske, golf, dagligvarebutikk / nærbutikk, dykking
Flyplass
Luqa / MLA 5 Miles / 8 KM

Sjekk inn / ut
Tirsdag, torsdag, lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 460 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.