Bilde av Loch Rannoch Highland Club, Skottland
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Loch Rannoch Highland Club
Skottland


Til salgs: £ 1,000 *
Feriested: Loch Rannoch Highland Club
Land: Skottland
Uke: 16
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
The Avenue, Kinloch Rannoch, Perthshire, PH16 5PR, Skottland

Spør om denne eiendommen
Feriestedbeskrivelse

Ligger i naturskjønne Perth og Kinross, er Loch Rannoch Highland Club en vakker, fjernkontroll timeshare Alternativ som lover mer enn det vanlige. Sett i landlige Perthshire, er feriestedet rett på lochshore, noe som gir ferierende en smak av luksus og muligheten til å koble fra hektisk dagligliv. Landskapet er ute av denne verden; Dette kommer opp igjen og igjen, og Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker absolutt femstjerners utsikt. Vi kjenner til reisende som kommer tilbake år etter år, og tilbringer uker i blikket og setter opp på minner for året som kommer.

Skottland er kjent for sine hyggelige beboere som inkluderer rød hjort, oter og sel, sammen med fiery-haired Jamie Fraser lookalikes. Å ta en kaffe inn i vinterhagen betyr at du vil kunne få øye på disse strålende skapningene fra varme og komfort til innendørs, med utsikt som strekker seg over vannet. Mens naboene dine kan flocke til Malaga eller Algarve, hvil lett om at du, etter å ha valgt Loch Rannoch Highland Club, er i for en overveldende ferie borte fra kjas og mas i våre hektiske tjueførste århundres liv.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Hytta er på høyere nivå med omfattende utsikt over Loch og mot Schiehallion. Turen til landsbyen teashop tar inn kanskje den beste utsikten over Loch ser vest mot Rannoch Moor og utover til Glen Coe. Mange steder er innen en times kjøretur, Loch Tay, Aviemore, Pitlochry, Aberfeldy, Queens View og Glen Lyon for å nevne noen.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1134 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.