Bilde av Onagrup Garden Lago, Mallorca
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Onagrup Garden Lago
Mallorca


Til salgs: £ 1,750 per uke *
Feriested: Onagrup Garden Lago
Land: Mallorca
Uke: 37 - 39
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Hage Lago, C / Amsterdam Nei 3, Urb. Lago Menor, 07400, Puerto Alcudia, Mallorca, Balearene, Spania

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Dette Gold Crown RCI feriestedet finner du i Puerto Alcudia, Mallorca, Spania. Den baleariske juvelen i Malllorca er et kjent feststed med sine sandstrender fullt av unge ferierende om dagen og fylle sine barer og klubber om natten. Mallorca har også en rik historie, pustende landskap og idylliske strender med krystallklart vann.

Ligger bare 10 minutter fra hovedveien, tilbyr Garden Largo enkel tilgang til lokale barer og restauranter, men er fortsatt langt nok til å tilby et ganske sted for gjestene å slappe av. Andre nærliggende attraksjoner inkluderer et badeland, naturlige steder, historiske områder, kino og lokale parker. Det er også et supermarked i nærheten for å hjelpe besøkende med å fylle på nødvendigheter

Reise og fritid Gruppe tro timeshare Eiere på Garden Lago er bortskjemt for valg med feriestedet som tilbyr et bredt spekter av fasiliteter. Fasiliteter på dette feriestedet inkluderer en badstue, bassengbar, svømmebasseng, barnebasseng, boblebad og lekeplass for barn. Det er også en massasjeservice, treningsstudio, restaurant og bokbibliotek på stedet, slik at gjestene blir bortskjemt for valg på måter å slå seg ned. Gjestene vil også finne en concierge og aktiviteter avdeling på stedet for å hjelpe gjestene reiseruten for ferien.

Leilighetene på Garden Largo kommer i rekkevidde av to og tre soverom med klimaanlegg. Alle som er interessert i å kjøpe timeshare På Garden Largo finner du leiligheter på dette feriestedet med ett eller to moderne bad, velutstyrt kjøkken, velutstyrte stuer og flotte terrasser med utsikt over hagen og bassengområdet eller innsjøen. Gjester vil finne leilighetene tilbyr mange av fasilitetene de forventer, inkludert dobbeltsenger, safe, sovesofa, telefon, DVD-spiller, satellitt-TV og iPod dock. Kjøkken i leilighetene inkluderer en komfyr, stekeovn, vannkoker, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin blant andre fasiliteter.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnebasseng, Treningsutstyr, Fiske, Innsjø, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten), Casino (45.0 miles), Golf (6.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Dykking (5.0 miles), Squash (Nærliggende), Tennis ), Vannski (2.0 miles), vindsurfing (i nærheten)
Flyplass
Palma de Mallorca - (40 miles - 64 km)

Sjekk inn / ut
lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 978 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.