Bilde av Alto Golf & Country Club, Portugal
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
Alto Golf & Country Club
Portugal


Til salgs: £ 2,000 *
Feriested: Alto Golf & Country Club
Land: Portugal
Uke: 22
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Alto Golf & Country Club, Quinta do Alto do Poco, Apartado 1, Alvor, Portimao, Portugal

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Funnet i Portugals Algarve på vestkysten mellom Portimao og Lagos. Alto Golf and Country Club ligger i den pittoreske fiskerlandsbyen Alvor. En gang hovedstaden i Algarve Reise og fritid Gruppe tro timeshare eiere som besøker Alvor bør finne et bredt utvalg av barer og restauranter å velge mellom i nærheten, pluss et bredt utvalg av kveldsunderholdning.

timeshare eiere på denne Gold Crown RCI resort finner Alto Golf and Country Club satt blant atten hektar subtropiske anlagte hager og bare en kort spasertur fra gylne strender. 18-hullet, Par 72 golfbane på dette feriestedet ble designet av den legendariske Sir Henry Cotton og gir et lavt handikap. Spillere på et gjennomsnittlig klubbnivå bør finne kurset utfordrende, men morsomt.

Alle som er interessert i å kjøpe timeshare på Alto Golf and Country Club bør du finne mye å gjøre bortsett fra å få mest mulig ut av golfbanen som å slappe av ved bassenget, få mest mulig ut av cocktailbaren eller bruke innendørsbassenget. Andre fasiliteter inkluderer treningsstudio og tennisbane.

Overnatting tilgjengelig på Alto Golf and Country Club består av villaer, leiligheter og rekkehus. Leilighetene på dette feriestedet har en stor balkong med utsikt over feriestedshagen og er komfortabelt innredet. Enhetene har et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og vaskemaskin. Andre fasiliteter inkluderer komfortable møbler, satellitt-TV, internettilgang, en DVD og CD-spiller.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker, barnestol, strykejern, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, hårføner, safe, TV, DVD-spiller, telefon, balkong, Wi-Fi
Resort Fasiliteter
Basseng (innendørs og utendørs), barnebasseng, tennis treningsutstyr, helsestudio, badstue, spillrom, bilutleie, restaurant, snackbar
Nærliggende fasiliteter
Strand, Waterskiing, Vindsurfing, Fiske, Golf (1.0 miles), Ridning (6.0 miles), Casino (3.0 miles), Dagligvarebutikk, Medisinsk anlegg
Flyplass
Faro - 48.0 miles / 77.0 km

Sjekk inn / ut
Søndag, lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Anlegget tilbyr en flott restaurant på stedet som kalles Cottons, og våre barn snakker fortsatt om det hele tiden. Landsbyen i nærheten har et utmerket utvalg av barer og restauranter mindre enn 10 min gange, slik at en bil ikke er nødvendig. Masse sportsaktiviteter på stranden. Område på stranden for Atrol golf gratis solsenger. Hele anlegget har blitt renovert i løpet av de siste 12-månedene.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 2836 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.