Bilde av Anfi Beach Club, Gran Canaria
Bilde av stue og spisestue inne i apartmenUtsikt fra balkongen på Anfi Beach Club med sitteplasserBilde av et feriested svømmebasseng med solsenger og utsikt til feriestedet
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Anfi Beach Club
Gran Canaria


Til salgs: £ 3,000 *
Feriested: Anfi Beach Club
Land: Gran Canaria
Uke: 11
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania

Spør om denne eiendommen












Feriestedbeskrivelse

Den introduserte utviklingen av Anfi Del Mar feriestedet i Arguineguin, Anfi Beach Club, er en ekte timeshare-behandling. Den ligger midt i hjertet av alt et potensielt timeshare Eieren ønsker, inkludert en vakker strand på dørstokken, et bredt utvalg av barer og matsteder på stedet, anlagte hager og en fantastisk fjellutsikt. Velg å slappe av på en solseng på solterrassene ved en av de flere bassengene, eller delta i en eller flere av de ulike daglige aktivitetene - kanskje til og med stoppe av treningsstudioet eller skjønnhetssalongen for litt velvære!

Store, luksuriøse leiligheter holdes til en grundig standard av renslighet og stil, med enorme terrasser og balkonger som ligger bare noen skritt fra bassenget og stranden. Hvis du utforsker din stil, betaler du bare fem euro for en taxi til Puerto Rico, eller ta en rolig spasertur til den unike, hjerteformede Anfi-øya. Her kan du slappe av i stil eller til og med ta en båttur langs kysten av Gran Canaria. Reise og fritid Gruppe Kunne ikke vært mer fornøyd med å tilby for videresalg timeshare På Anfi Beach Club - en liten bit av himmelen i en uke hvert år.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Enhetene, Full), Vaskeri (Enhetene), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnebasseng, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing
Nærliggende fasiliteter
Casino (12.0 miles), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (29 miles - 46 km)

Sjekk inn / ut
Lørdag, mandag



Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Vi har vært eiere på dette feriestedet siden 1994. Vår mening er at dette er et paradis på jorden! Topp service tjuefire timer om dagen og veldig, veldig hyggelig personale over alt. Alt i leiligheten har høy standard og kjøkkenet er meget godt utstyrt. På slutten av terrassen er det en liten hage med planter og trær.

Det vi også liker er muligheten til å bli to eller tre uker i stedet for den kjøpte, ved å bruke kommende års uker på forhånd.

Vi selger nå vår uke på grunn av helsemessige årsaker. Vi er overbevist om at kjøperen i denne uken vil få fantastiske ferier i årene som kommer.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)



Denne eiendommen har blitt sett 1432 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.