Bilde av Fairways Club, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Fairways Club
Tenerife


Til salgs: £ 950 *
Feriested: Fairways Club
Land: Tenerife
Uke: 1 Flytende
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Fairways Club, Amarilla Golf og Country Club, San Miguel de Abona, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen
Feriestedbeskrivelse

Denne gated resort kan bli funnet i Amarilla Golf and Country Club funnet i et ganske område av Tenerife på den solfylte sørsiden av øya. Feriestedet tillater bare tilgang til medlemmer og deres gjester som gir en ekte følelse av personvern og eksklusivitet.

Fairways Club tilbyr sine gjester en rekke fasiliteter som det oppvarmede utendørsbassenget, barene, restaurantene, lekeplassen, bordtennis og tilgang til Wi-Fi. timeshare eiere vil også finne en frisør, skjønnhetsbehandling, barer, bilutleie og et pengepunkt tilgjengelig på Amarilla Golf and Country Club. Det finnes også en rekke barer, restauranter og nærbutikk i nærheten. Gjestene vil finne en rekke aktiviteter som for eksempel å spille golf på Amarilla Golf and Country Club, ridning og dykking.

Dette feriestedet har en rekke smart innredet, romslig innkvartering som er tilgjengelig for timeshare-eiere som kommer i en rekke standard- og elite-leiligheter med utsikt over Mount Teide, Atlanterhavet eller badestrandene. Standardleiligheter leveres med ett, to eller tre soverom utstyrt med fullt utstyrt kjøkken, bad og satellitt-tv. Elite leiligheter kommer med fordel for en hyppig hushjelp, oppvaskmaskin og møbler av høy kvalitet.

Reise og fritid Gruppe tro timeshare eiere på dette feriestedet vil dra nytte av å arrangere leiebil mens du besøker Fairways Club, da det ikke er offentlig transport tilgjengelig her unntatt drosjer.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Levende underholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (4.0 miles), Casino (9.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (3.0 miles), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Vaskeri , Medical Facilities (7.0 miles), Badstue (i nærheten), Dykking (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing (4.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, tirsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Vi likte oppholdet der fordi alt var perfekt, spesielt service. Alt var rent og koselig. Bassengområdet var flott og hadde fantastisk utsikt. Perfekt for familieferie samt romantisk ferie! Fairways Club ligger i Teneriles Amarilla Golf & Country Club, en golfbane med 18-hull med utsikt over Atlanterhavet. Hagen har et utendørsbasseng. Fairways-komplekset har et supermarked på stedet, en restaurant og en bar med nattlig underholdning. Spill og høye stoler er tilgjengelig for barn, og det finnes et gratis Wi-Fi-hotspot i bordtennisområdet. San Miguel Marina ligger en 20-minutters spasertur unna, og tilbyr mange butikker, barer og dykkesentre. Los Cristianos er 25 minutter unna med bil eller buss, og har sandstrender og en rekke spisemuligheter. Tenerife South Airport er bare 10 km. Santa Cruz de Tenerife kan nås på 45 minutter via TF1-motorveien. Feriestedet hans svært høyt rangert på Tripadvisor. Rommet har satellitt-TV og et kjøkken utstyrt med kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn. En hårføner og strykeutstyr er også tilgjengelig.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1104 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.