Bilde av Ramada Residence Vacation Points, Points
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Ramada Residence Vacation Points


Til salgs: £ 9,725 *
Klubb: Ramada Residence Vacation Points
Type: Poeng
Poeng: 2050
Sesong: Sapphire
Ytterligere informasjon: +300 bonuspoeng per år - utløp 2033

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Som forhandler av Ramada Residence Vacation Points og foretrukket partner Reise og fritid Gruppe er glade for å tilby muligheten til å videreselge Ramada Residence Vacation Points. Denne ferieordningen gir medlemmene tilgang til Ramada Residences portefølje av luksuriøse feriesteder på steder som spenner fra Skottland, Tenerife Og Orlando Florida. Medlemmene har også muligheten til å utveksle sine poeng som gir medlemmer tilgang til tusenvis av feriesteder rundt om i verden.

Ramada Residence Vacation Points-medlemmer kan ha med seg poeng fra tidligere eller påfølgende år hvis de ønsker å planlegge en lengre ferie. Hvis medlemmene velger det, kan de til og med tilby poeng til familiemedlemmer og venner, slik at de kan nyte Ramada Residences multi-prisvinnende opplevelse.

Som forventet fra luksuriøse feriesteder, kan du finne en rekke aktiviteter på Ramada Residences feriesteder fra vintersport og fotturer i Østerrike Å slappe av på stranden eller ved bassenget i Spania. Det er til og med barneklubber tilgjengelig som tilbyr foreldre muligheten til å ha litt tid for seg selv. Som forventet er Ramada Residences representanter alltid ivrige etter å hjelpe, enten det er mens de arrangerer en tur eller til og med når de er borte på ferie, noe som betyr at ferieklubbmedlemmer aldri skal la seg gjette.

Ramada Residence Vacation Points-fordeler 1

Ramada Residence Vacation Points-fordeler 2


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 140 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.