Bilde av Diamond Resorts European Collection Points, Points
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Diamond Resorts European Collection Points


Til salgs: £ 5,000 *
Klubb: Diamond Resorts European Collection Points
Type: Poeng
Poeng: 15000
Sesong: Flytende tid

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Italiensk fine dining, spansk soloppganger, fransk landsbygd og østerriksk ski - alle disse er helt europeiske opplevelser som ikke alle ville være heldige nok til å oppleve i en enkelt levetid. Men med Diamond Resorts European Collection Points kan du oppleve akkurat det og mye mer dessuten.

Som autorisert forhandler av Diamond Resorts European Collection Points, Travel & Leisure Group tilbyr muligheten til å få tilgang til Diamond Resorts Internationals utvalg av luksuriøse resorts til videresalgspriser. Med et bredt spekter av destinasjoner i land over hele verden fra et av de største hotellfirmaene i verden, er DRI-medlemmer virkelig bortskjemt for valg.

Som en global gjestfrihet og ferie eierskap selskap, Diamond Resorts tro at de er forpliktet til å tilby sine gjester en ferie for livet. DRI tilbyr alpinanlegg på en rekke steder som strandpromenader i Spania, alpinanlegg i Østerrike og golfanlegg i Portugal. Du kan finne deg selv jetting av den magiske Paris med en reignited barnlig følelse av underverk, eller oppleve de fantastiske vulkanske strendene på Tenerife. Plasseringsmulighetene er nesten uendelige.

Videre tilbyr Diamond Resorts International en rekke aktiviteter på feriestedene, fra fotturer og sykkelutleie til ridning, dykking og mye mer, noe som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av feriestedets beliggenhet, uansett hvor du velger å besøke. Diamond Resorts tilbyr også sjansen til å vinne VIP-tilgang Til en rekke arrangementer og aktiviteter, inkludert vinfestivaler, høyprofilerte sportsarrangementer og helikopterturer. Diamond Resort Poeng Medlemskap tilbyr også medlemmer fleksible innsjekkingsdatoer, muligheten til å låne og spare poeng, pluss muligheten til å ta korte pauser hvis du foretrekker å gjøre det.

Ved å kjøpe gjennom en timeshare videresalgsselskap, Reise og fritid Gruppe kan tilby muligheten til å bli medlem av Interval International. Intervall International driver medlemskapsprogrammer for ferieeiere og gir verdiskapende tjenester over hele verden, inkludert tilgang til 2,500-feriestedene over hele verden gjennom deres ferieutvekslingssystem og reiserabatter. For mer informasjon, besøk vår Utvekslingsselskaper side.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 114 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.