Bilde av Marriotts Marbella Beach Resort, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Marriotts Marbella Beach Resort
Spania


Til salgs: £ 11,995 *
Feriested: Marriotts Marbella Beach Resort
Land: Spania
Uke: 3 Flytende
Sesong: Platina
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Marriott's Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Spania

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Paradiset utfolder seg med timeshare eierskap på Marriott Marbella Beach Resort, som ligger i Elviria på Costa del Sol. Dette feriestedet har sin egen myke sandstrand, og ligger rett ved Don Carlos og Nikki-strender, og gir deg et valg i hvor du vil mest slappe av og slappe av. Et fantastisk og atmosfærisk reisemål for par, familier, grupper eller enslige reisende, det har noe for enhver smak. Fasilitetene inkluderer to utendørsbassenger - en for barn og en for voksne - sammen med et lekeområde, minigolf og en fotballbane. For de voksne som kanskje liker seriøse R & R, er det også et innendørs voksen-eneste basseng, en badstue og nok solsenger for mye å bade i den strålende middelhavssolen.

Fantastisk kveldutsikt er en del av oppholdet ditt her, og hvis det er pulserende natteliv du leter etter, har feriestedet tre barer - hver med sin egen happy hour - og i nærheten Puerto Banus tilbyr noe som passer for alle. Alt dette går for å vise nøyaktig hvorfor Marriott Marbella Beach Resort skiller seg ut blant Spanias overflod av timeshare alpinanlegg som en av Travel and Leisure Group Mest populære selgere.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Bilutleie, Klubbhus, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Innendørs, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller boblebad, trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Kasino Gambling, Fiske, Golf, Ridning, Innsjø, Dykking, Tennis, Vannski
Flyplass
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 846 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.