Bilde av Sahara Sunset Club, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Bargain på
Sahara Sunset Club
Spania


Bargain: £ 1,000 per uke *
Feriested: Sahara Sunset Club
Land: Spania
Uke: 29 - 30
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Sahara Sunset, Avenida Rocío Jurado, 29630 Benalmádena-Costa, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Anlagte hager, kosmopolitisk stil og oodles av solskinn venter på deg på timeshare Feriestedet Sahara Sunset Club på Costa del Sol, Spania - som alltid har vært en stift destinasjon for ferierende. Trinn inne i den klimatiserte, koselige, men romslige leiligheten, og finn deg omringet av tradisjonell arkitektur med moderne innredning, sammen med en privat balkong eller terrasse og komfortable møbler. Du kan til og med be om en matpakke for å hilse på deg ved ankomst, som inneholder alt du trenger for å få ferien din startet. Medlemmer av det positive, oppmerksomme personalet er alltid til stede for å forbedre oppholdet ditt på en måte som de kan, og feriestedet er fullt tilgjengelig for de som har ekstra mobilitetskrav.

Nærliggende Malaga og Andalucia tilbyr kontrasterende opplevelser av "nye" og "gamle" Spania Henholdsvis, og den lokale marinaen gir en flott dag ute. Casbah Cafe på stedet tilbyr en morgenmeny, ettermiddagsmat og en førsteklasses kveldsmiddagsmeny med nattlig underholdning som passer for hele familien. Du vil også finne et bredt utvalg av avslapningsfasiliteter, inkludert innendørs og utendørs bassenger, treningsstudio, badstue og boblebad. Du kan til og med unne deg en massasje! Reise og fritid Gruppe Er glad for å tilby timeshare For videresalg på Sahara Sunset Club, og det er lett å se hvorfor.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle Enheter) Kjøkken (Alle Enheter, Full) Klimaanlegg (Alle Enheter) Mikrobølgeovn (Enhetene)
Resort Fasiliteter
Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Squash, Trening, Utstyr, Helseklubb, Badstue, Boblebad / badestamp, Spillerom, Lekeplass, Liveunderholdning, Tilrettelagt for funksjonshemmede, Bilutleie, Matbutikk, Klesvask, Restaurant, Snackbar
Nærliggende fasiliteter
Vannski (I nærheten), Skisport (2.0 miles), Skiskole (50.0 miles), Golf (81.0 miles), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (81.0 miles), Innsjø (1.0 miles) ), Tennis (1.0 miles), Ridning (7.0 miles), Casino (1.0 miles), Frisør (Nærliggende), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Shopping (Nærliggende)
Flyplass
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km

Sjekk inn / ut
lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Vi har eid ukene siden 200 / 2001 og har hatt en fantastisk familieferie på feriestedet hvert år. Ukerne ble valgt som de er de første 2-ukene i skoleferien i Storbritannia, og vi var derfor i stand til å bringe barna våre rett etter skolens slutt. Været er alltid fantastisk, og mens det er alt du kan ønske deg på feriestedet, er det også så nær stranden eller strandbarene, ideelt for familieferier. Kvelder kan tilbys på promenaden til havnen hvor det finnes et bredt spekter av restauranter og annen underholdning. Vi eier ytterligere 2 uker tidligere i året og har ingen intensjon om å selge disse ukene som vi elsker feriestedet og vil fortsette å gå tilbake.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1034 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.