Bilde av Crown Resorts på Club Marbella, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Crown Resorts på Club Marbella
Spania


Til salgs: £ 900 per uke *
Feriested: Crown Resorts på Club Marbella
Land: Spania
Uke: 24 - 25
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Crown Resorts på Club Marbella, Urbanizacion Sitio de Calahonda, Calle Monte Paraiso, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Crown Resorts på Marbella ligger i kystbyen Calahonda, som ligger mellom Marbella og Fuengirola i sør Spanias Costa Del Sol. Den velutviklede lillebyen er kjent for sin rustikke stemning, grønne områder og fredelig atmosfære. Byen har fire golfbaner, tre kommersielle sentre med en rekke restauranter, puber banker og supermarkeder som tilbys blant en rekke andre små butikker. Calahonda har også sin egen havn og kystlinje, så det finnes et bredt utvalg av vannsport, et sted å ligge i solen eller til og med fiske.

Reise og fritid Gruppe Tro dette moderne feriestedet har et bredt utvalg av fasiliteter som tilbys med sin felles svømming, oppvarmet om vinteren og felles terrasse. Leilighetskomplekset inneholder et utvalg av timeshare På tilbudet består av to-roms leiligheter med et oppdatert treningssenter og spa på stedet. Andre idrettsanlegg som finnes på dette feriestedet, inkluderer innendørsbassenget med boblebad, badstuer, en squashbane og minigolf blant andre.

Crown Resorts Marbella har også et bredt utvalg av barer, restauranter og kafeer med internettilgangspunkter tilgjengelig på stedet. Det er også en barneklubb og lekeplass for barn som gir mye å gjøre for hele familien og et flott sted å eie en timeshare. Det tilbys også en 24-timers resepsjonstjeneste, romservice og bilutleie fra turistinformasjonen, hvis du ønsker å våge deg ut med parkering på stedet som tilbys for et supplement.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash (Utstyr tilgjengelig), Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Barnepass (Nærliggende), Fiske (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Ridning (1.0 miles), Klesvask (1.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Shopping Area (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles),
Flyplass
Malaga - (24 miles - 38 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 654 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.