Bilde av Canal Boat Club på Blackwater Meadow, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Canal Boat Club på Blackwater Meadow
England


Til salgs: £ 3,000 *
Feriested: Canal Boat Club på Blackwater Meadow
Land: England
Uke: 1 Flytende
Sesong: Rød
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Birch Road, Ellesmere, Shropshire, SY12 9DD, England

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker det når vi finner en uvanlig timeshare, Og Canalboat Club på Blackwater Meadow er akkurat det. Denne nydelige narrowboat er fortøyd på en fantastisk beliggenhet i Shropshire, en del av England med utrolig naturlig skjønnhet. På grensen mellom Wales og England er mulighetene for dagsturer og kveldsmåltider rikelig, med mye å se og gjøre hver dag. Utendørsaktiviteter som tilbys er også suveren med fotturer og sykling, lett fra båtens plassering.

Et opphold på smalbåten gir turister en sjanse til å sakte ned og ta alt som det kommer. Livet kan ikke bli mer avslappende enn når du er på en vakker, tradisjonell båt som driver forbi felt og åser og landlige puber. Canalboat Club på Blackwater Meadow har fasiliteter for når du ikke vil gå langt, eller når du kommer tilbake fra en dag ut og om. Det er restauranter bare noen få minutter fra marinaen, og hvis du tar båten langs kanalene, vil du kunne besøke et mangfold av tradisjonelle markedsbyer. Canalboat Club på Blackwater Meadow er som å gå tilbake i tid til en enklere, mer sløv eksistens.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Fiske, Klesvask, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Nærbutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Innsjø (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (i nærheten), Lekeplass, Nærliggende, Kjøpesenter (Nærliggende), Snackbar (I nærheten)
Flyplass
Birmingham International - (53 miles - 85 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, fredag, lørdag, onsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 762 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.