Bilde av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, Madeira
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Madeira


Til salgs: £ 2,500 *
Feriested: Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Land: Madeira
Uke: 47
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, Rua Simplício dos Passos, 31 Funchal, 9004-576 Funchal, Madeira, Portugal

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Pestana Promenade Hotel Ocean Resort ligger på øya Madeira, og har et av de største bassengkompleksene på øya, og med 1,100 kvadratmeter innendørs og utendørs svømmebasseng er det lett å se hvorfor. Svømmeplasser på feriestedet inkluderer et evighetsbasseng, et basseng og en tropisk lagune. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere vet at du finner et godt utvalg av ting å gjøre i nærheten som å besøke en av de lokale restaurantene, ta lokale turer eller få mest mulig ut av stranden.

Beliggende i Funchal, Portugal, er dette RCI Gold Crown-feriestedet en strandfront med en brasiliansk design og store boarealer. Funnet foran promenaden som strekker seg fra Lido Praia Formoso-stranden, vil gjestene finne de fleste rommene med havutsikt. Fasiliteter på feriestedet inkluderer de ulike bassengområdene, treningssenteret og treningsstudioet, boblebadet, hotellets spa og bar.

timeshare Videresalg på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort kommer i en rekke studio-, en- og to-roms enheter. Studio-enheter kan privat sove to personer mens en- og to-roms enheter kan privat sove mellom fire og seks personer. Leilighetene er godt utstyrt og innredet til en høy standard.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Dette er en sørvendt DeLuxe-leilighet med utsikt over svømmebassenger og hager. Det er en utmerket balkong med stoler, bord og solsenger. Det er to bad: Baderom 1. Rund hjørne tur i dusj, bad, to servanter, toalett, bidet. etc Baderom 2. Dusj, toalett, bidet, servant osv. Utstyrt kjøkken som fører gjennom til salong med skrivebord etc. Garderober i soverom.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 710 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.