Bilde av Holiday Club Jardin de Amadores, Gran Canaria
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Holiday Club Jardin de Amadores
Gran Canaria


Til salgs: £ 1,850 *
Feriested: Holiday Club Jardin de Amadores
Land: Gran Canaria
Uke: 13
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Jardin de Amadores, Calle Roque de Los Muchachos, Mogan, 35130, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania

Spør om denne eiendommen
Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Feriestedbeskrivelse

Ligger på den peneste stranden i Gran Canaria, Spania, Se på Jardin de Amadores for timeshare Med en forskjell. Designet og modellert etter den berømte Hanging Gardens of Babylon-som var for eksklusiv bruk av royalty-du vil virkelig føle deg som en konge eller dronning mens du fer på dette feriestedet. Et tropisk paradis venter på deg, med flotte hager med roligere områder for lesing og fredelig kontemplasjon, fossefall og boblebad, et treningssenter med basseng og badstue, og alt du kan ønske deg for en ferie full av stil. Din store, luftige leilighet, med en liten bro som legger til din følelse av privatliv, har alt du trenger for din retrett, inkludert fullt utstyrte kjøkken og et dypt badekar plassert bare for din luksus og avslapning.

Shopping ligger i nærheten av Europa Centre, og Amadores Beach er praktisk talt rett utenfor døren din. Nyt fantastisk panoramautsikt over soloppganger og solnedganger fra den romslige terrassen, og sørg for å prøve hotellets La Vista-restaurant for internasjonale retter som passer til enhver smak. Reise og fritid Gruppe Er stolt av å presentere denne fantastiske timeshare Resort-vurdere Jardin de Amadores for din neste ferie investering.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Enhet, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Spillerom, Heis, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (11.0 miles), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (1.0 miles), Golf (Nærliggende), Matbutikk (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Live Entertainment Nærliggende), Medisinsk fasiliteter (i nærheten), Restaurant (i nærheten), Badstue i nærheten, Snackbar (i nærheten), Spa i nærheten, Squash i nærheten, Vannski (1.0 miles), Windsurfing (1.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (32 miles - 51 km)

Sjekk inn / ut
Lørdag, mandag, onsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 3166 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.