Bilde av Vistana Signature Experiences
Bilde av Vistana Signature Experiences
Bilde av Vistana Signature Experiences
Bilde av Vistana Signature Experiences
Bilde av Vistana Signature Experiences

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: vistana.com/vacation-ownership/1000#ownership

Interessert i eiendommer til salgs og leie hos Vistana Signature Experiences? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Feriesignaturopplevelser eierskap gir deg muligheten til å gjenopprette kontakten med familie, venner og deg selv. Nyt den uovertrufne fleksibiliteten, stilige villaresorts og ettertraktede destinasjoner som timeshare ferie eierskap gir. Når du først opplever villaforskjellen, vil du aldri reise noen annen vei.

Bo på Home Resort år etter år. Eller nyt nye opplevelser på 23 villaresorts i samlingen, inkludert:

 • Sheraton Vistana Resort
 • Sheraton Vistana landsbyer
 • Sheraton Broadway Plantation
 • Sheraton Lakeside Terrace Villas på Mountain Vista
 • Sheraton Mountain Vista
 • Vistana Beach Club
 • Sheraton Desert Oasis
 • Sheraton Steamboat Resort Villas
 • Sheraton Kaua'i Resort
 • Opplev villaforskjellen, komplett med et velutstyrt kjøkken eller kjøkkenkrok, vaskemaskin og tørketrommel, moderne møbler og gjennomtenkte detaljer som får deg til å føle deg hjemme.

  Vil du utforske mer av verden? Velg blant tusenvis av ekstra feriesteder i villastil og bytt ut eierskapet ditt med Intervall International.

  Kjøpe Vistana Signature Experiences timeshare

  Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lei Vistana Signature Experiences før du kjøper

  Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Vistana Signature Experiences, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

  Salg og videresalg hos Vistana Signature Experiences

  Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Vistana Signature Experiences eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Vistana Signature Experiences.

  Alle som ønsker å Selg timeshare Bruk av Vistana Signature Experiences kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

  For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.