Bilde av Wyndham Reef Resort
Bilde av Wyndham Reef Resort
Bilde av Wyndham Reef Resort
Bilde av Wyndham Reef Resort
Bilde av Wyndham Reef Resort

Adresse: 2221 Queens Highway, Collier's Bay, Caymanøyene
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.wyndhamcayman.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Wyndham Reef Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Wyndham Reef Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Strykejern og strykebrett tilgjengelig, Vekkerklokke / radio, Internettilgang: Høyhastighets tilgang, Hårføner, Badetoalettartikler
Resort Fasiliteter
Spa, Svømmebasseng, Treningssenter, Idrettsbaner / Baner Idrettsbaner / Baner Type: Basketball, Klesrens, Flerspråklig personale, Bilutleie, Portvakt / tjenester Vaskeritjenester
Nærliggende fasiliteter
Minibank / Banking, Shopping, Medisinsk anlegg (8km)
Flyplass
Owen Roberts internasjonale flyplass
Sjekk inn / ut
Lørdag 16: 00

Kjøper Wyndham Reef Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Wyndham Reef Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Wyndham Reef Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Wyndham Reef Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Wyndham Reef Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Wyndham Reef Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Wyndham Reef Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.