Foto av Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve
Foto av Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve
Foto av Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve
Foto av Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve
Foto av Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve

Adresse: 1280 Ti Mile Dr, Granby, CO 80446, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.worldmarktheclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Worldmark Granby? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ligger nesten åtte tusen meter over havet og viser utsikt over Continental Divide og Rocky Mountain National Park, er WorldMark Granby - Rocky Mountain Preserve i Colorado, USA like stor som en timeshare eierskap får.

Hver av de fire-stjerners klimatiserte condos utstråler rustikk eleganse. Designet trekker seg fra de robuste fjellene, blandet med elementer som reflekterer en historisk gruveby. Kvalitetsmuligheter tilpasset hver og en inkluderer stue, sovesofa, kabel-TV, DVD-spiller og stereo med CD-spiller, Internett, kjøkken, gassgrill og spisestue, bad med hårføner og terrasse. Alle disse rommene har utsikt over Craig Stadler-designet Grand Elk Golf Club, og Reise og fritid Gruppe timeshare meglere minner gjestene om å nyte de nedsatte green fees her.

Det finnes et kasino på stedet, samt et treningsstudio, sesongbasert utendørsbasseng, boblebad og badstue. Selvparkering og et forretningssenter er også tilgjengelig. WorldMark Granby - Rocky Mountain Preserve er også nær tre nasjonale skoger og varme kilder. Det er mange aktiviteter for å hengi seg til enhver sesong. Fotturer, fiske og ridning er flotte om sommeren mens langrenn og alpint, snøscooterkjøring, isfiske og hundesledding er perfekte om vinteren.

Kjøper Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.