Bilde av Las Rosas
Bilde av Las Rosas
Bilde av Las Rosas
Bilde av Las Rosas
Bilde av Las Rosas

Adresse: Calle Las Rosas 2, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, Kanariøyene 38683
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: http://www.wimpen.com/

Interessert i eiendommer til salgs og leie i Las Rosas? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Tenerife har lenge vært et favorittferiemål for briter som leter etter en hyggelig og hyggelig pause i Spania. Den vulkanske øya er en av Kanariøyene, en gruppe like utenfor kysten av Afrika som tilbyr varme temperaturer og en deilig spansk smak hele året. Wimpen Las Rosas, som ligger i en lett tilgjengelig rekkevidde av øya, tilbyr et glimrende valg for et sted å basere seg selv mens du besøker. Å ta på severdighetene er enkelt, spesielt med bil eller sykkel. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker hvor vakkert området rundt feriestedet er og vet at a timeshare med slike gode fasiliteter kommer ikke opp hver dag.

Las Rosas fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Full),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barn s Pool, Supermarked, Klesvask, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
(Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (17.0 miles), Frisør (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (16.0 miles), Båtliv (Nærliggende), Casino (23.0 miles) , Nærliggende, Badstue (i nærheten), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (17.0 miles), Windsurfing (17.0 miles)
Flyplass
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, tirsdag

Kjøper Las Rosas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Las Rosas før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Las Rosas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Las Rosas

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Las Rosas. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Las Rosas.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Las Rosas kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.