Bilde av Las Casitas
Bilde av Las Casitas
Bilde av Las Casitas
Bilde av Las Casitas
Bilde av Las Casitas

Adresse: Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote, Kanariøyene 35570, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.wimpen.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Las Casitas? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Dypp begge føttene inn i det beste merket av tropisk livsstil, generøst tilbudt av Wimpen Las Casitas i Lanzarote, Spania. Mer minutter fra den sjarmerende fiskerlandsbyen Playa Blanca, kan denne marmorske innkvarteringen tillate deg å suge den gylne solen uten noe besvær.

To store og oppvarmede svømmebassenger gir feriestedets iøynefallende midtpunkt. I mellomtiden transporterer omkringliggende anlagte hager deg inn i et frodig og frodig paradis. For familier, et barnebasseng og lekeplass vil holde barna dine underholdt mens du nyter på solterrassen eller spiller tennis eller basseng. Som natten kommer, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere foreslår en kjølig drink i den lille restauranten og snackbar eller en fest i det store grillområdet.

For å lukke en begivenhetsrik dag, finn komfort i leilighetene med ett og to soverom, utarbeidet av Wimpen Las Casitas. Disse timeshare Enhetene har lyse og romslige interiør. Hver er innredet til de høyeste standardene med klimaanlegg, fullt utstyrt kjøkken, stue med to sovesofaer, satellitt-TV og eget bad med dusj og hårføner. Det er også en hage og uteplass med innebygd grill for din bekvemmelighet.

Las Casitas fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (alle enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Klesvask, Lekeplass, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (22.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (32.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (11.0 miles), Live Underholdning ), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Arrecife - (22 miles - 35 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag

Kjøper Las Casitas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Las Casitas før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Las Casitas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Las Casitas

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Las Casitas. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Las Casitas.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Las Casitas kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.