Bilde av Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas

Adresse: 6 Kai Ala Drive, Lahaina, Maui, HI 96761, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.starwoodvo.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Uvanlig luksuriøst og mor til alle timeshare eiendommer på øya Maui, Hawaii, The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas kan skilte med over tusen enheter som kombinerer kvalitet, kvantitet og beliggenhetens mest spektakulære utsikt. Disse ferievillaene er mesterlig utformet for å ikke bare gjenspeile områdets karakter, men også med gjestenes komfort i høysetet. Både par og familier er godt ivaretatt med forskjellige størrelser på villaer tilgjengelig, sammen med et basseng kun for voksne for et romantisk tilfluktssted og et barnebasseng og daglig aktivitetsprogram hvis du vil ha litt tid for deg selv.

Dette feriestedet er virkelig en fremste ferieeiendomsdestinasjon, delvis på grunn av sin forfriskende atmosfære og øyas milde klima. Villaene er også fullt utstyrt med alt du trenger, og feriestedet vil til og med pre-stock ditt kjøkken med dagligvarer på forespørsel. Tre restauranter og to barer serverer en rekke retter, og du kan til og med velge å ansette en personlig på rommet kokk for å piske opp noe spektakulært. For stor resort fasiliteter med leilighet bekvemmelighet, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere anbefaler vurderer The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas.

Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Dag Spa, Underholdning - Livsstil, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Låsbar, Lekeplass, Restaurant, Seiling, Badstue eller dampbad, Dykking, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad, Trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Golf, Ridning
Flyplass
Kahului / OGG29 Miles / 47 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.