Bilde av Westgate South Beach Oceanfront Resort
Bilde av Westgate South Beach Oceanfront Resort
Bilde av Westgate South Beach Oceanfront Resort
Bilde av Westgate South Beach Oceanfront Resort
Bilde av Westgate South Beach Oceanfront Resort

Adresse: 3611 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33140, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.westgateresorts.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Westgate South Beach Oceanfront Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Leter du etter en drøm opphold på et mye ettertraktet feriested hvert år? Hva med en familievennlig beliggenhet rett på stranden? Kanskje til og med et sted som tilbyr pulserende natteliv en kort spasertur unna? Da har du funnet den med timeshare på Westgate South Beach Oceanfront Resort. Plassert i Miami Beach, finner du midten av byen bare en halv kilometer unna, noe som gir roligere kvelder og en fin tur til varme steder. Få mest mulig ut av det oppvarmede utendørsbassenget, lekeplassen, volleyballbaner, grillmuligheter og brannkasser, for ikke å nevne Primo Cafe and Market på stedet.

Renovert i 2007, reflekterer feriestedet nå utformingen og arkitekturen til nabolandet Art Deco District, som gir en kitsch og eklektisk atmosfære. Rommene består av en- og to-roms villaer som skryter azurblå hav utsikt, sentral air condition, lager kjøkken og bad. Gjestene kan til og med benytte seg av strandstoler og parasoller på stranden, eller private cabanas for en spesiell touch full av luksus. For ditt neste Florida ferie eierskap, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler å vurdere Westgate South Beach Oceanfront Resort.

Kjøper Westgate South Beach Oceanfront Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westgate South Beach Oceanfront Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westgate South Beach Oceanfront Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Westgate South Beach Oceanfront Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Westgate South Beach Oceanfront Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Westgate South Beach Oceanfront Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Westgate South Beach Oceanfront Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.