Bilde av Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Bilde av Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Bilde av Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Bilde av Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Bilde av Westgate Smoky Mountain Resort and Spa

Adresse: 915 Westgate Resorts Road, Gatlinburg, TN 37738, Tennessee, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.westgateresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Westgate Smoky Mountain Resort & Spa? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


For uovertruffen tilgang til Smoky Mountains og Cherokee National Forest, velg timeshare på Westgate Smoky Mountain Resort og Spa i Gatlinburg, Tennessee. Bygget inn i en bratt bakkeplass på flere nivåer, de fleste enheter har fantastisk utsikt over de tredekkede fjellene. For enkelhets skyld tilbys en skyttelbuss av feriestedet for å transportere deg fra bygningene nedover fjellet og tilbake igjen.

I nærheten finner du slike spennende destinasjoner som Pigeon Forge og Sevierville, som begge tilbyr et utall av fritidsaktiviteter, shopping og restauranter. For de utendørs typene, tilbyr lokalområdet mange naturskjønne stier for fotturer og sykling, sammen med utfordrende skibakker og prisbelønte golfbaner. For mat vil du bli godt tatt vare på med sjenerøse porsjoner på Westgate Smokehouse Grill, eller bare pisk opp noen vannavrikende herligheter i ditt eget kjøkken.

Barna vil elske den omfattende Wild Bear Falls Water Park, som ligger ved foten av fjellet, og tilbyr omfattende toppmoderne fasiliteter. Sørg for å besøke Old Town Gem Mine og Ripleys Aquarium of the Smokies! Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kan ikke vente på deg å oppdage Westgate Smoky Mountain Resort and Spa.

Westgate Smoky Mountain Resort and Spa Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR, Peis
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Day Spa, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Låsbar, Kjæledyr tillatt, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller dampbad, Svømmebasseng - Innendørs, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Underholdning - Live, Fiske, Golf, Ridning, Innsjø, Skøyter - Is, Skiing - Utforterreng, Tennis
Flyplass
Knoxville / TYS45 Miles / 72 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Westgate Smoky Mountain Resort og Spa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westgate Smoky Mountain Resort og Spa før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westgate Smoky Mountain Resort og Spa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Westgate Smoky Mountain Resort and Spa

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westgate Smoky Mountain Resort and Spa eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Westgate Smoky Mountain Resort and Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Westgate Smoky Mountain Resort og Spa kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.