Bilde av Westgate River Ranch
Bilde av Westgate River Ranch
Bilde av Westgate River Ranch
Bilde av Westgate River Ranch
Bilde av Westgate River Ranch

Adresse: 3200 River Ranch Boulevard, River Ranch, FL 33867, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.westgateresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Westgate River Ranch? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Er du ute etter en virkelig unik timeshare erfaring? Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kunne ikke vært mer fornøyd med å tilby Westgate River Ranch. Ligger i Florida, USA, denne autentiske dude ranchen, en storfe ranch konvertert for turisme formål, gir et variert utvalg av overnatting alternativer fra klassiske tepees og store glamping yurts til hytter og deluxe lodge suiter.

Feriestedet spenner over 1,700 dekar og har utsikt over elven Kissimmee, noe som gir litt vakker utsikt over landet. Det er også mye å gjøre rett på eiendommen: hele familien vil elske petting zoo, og lørdag kveld rodeo er en ekte hoot med tyr og tønne ridning, militære æresbevisninger, og rikelig med publikum deltakelse. Det er også skeet skyting, bueskyting, salong, butikk, treningsstudio, postkontor, restaurant og mye mer rett på stedet, ikke bare for å gjøre det enklere, men også å gi deg en smak av "Old Florida" og tiden for cowboys .

Hvis du også vil ha noe sjø og sand, er feriestedet bare en times kjøretur fra Vero Beach. Alternativt kan du bare slå deg tilbake til din luksuriøse innkvartering, og nyt bort dagen med gamle omgivelser og moderne fasiliteter på Westgate River Ranch.

Westgate River Ranch Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR, Peis
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Underholdning - Live, Fiske, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Ridning, Innsjø, Vaskerom, Låsbar, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Rullestol Tilgjengelig, boblebad eller boblebad, trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter

Flyplass
Orlando / MCO63 Miles / 101 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Westgate River Ranch timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westgate River Ranch før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westgate River Ranch, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Westgate River Ranch

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westgate River Ranch eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Westgate River Ranch.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Westgate River Ranch kan det være sikkert at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.