Bilde av Viva Vacation Club Points
Bilde av Viva Vacation Club Points
Bilde av Viva Vacation Club Points
Bilde av Viva Vacation Club Points
Bilde av Viva Vacation Club Points

Adresse: Club Viva, Edificio PH Plaza 2000, Calle 50, Rep. De Panama. Apartado 0816-01098, Panama
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: vivareresorts.club

Interessert i eiendommer for salg og leie på Viva Vacation Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


At Club Viva, forstå hvor viktig timeshare ferier er, og det er derfor de er dedikert til å gi medlemmene bekymringsfri luksusreiser.

Medlemmer kan reise verden rundt i stil i en verden med uendelige muligheter, noe som gir deg en bedre ferieopplevelse. Medlemmer kan velge å bo på et av de eksotiske Viva-feriestedene eller reise verden rundt. Det er også et mangfold av cruise, flyselskaper, bilutleie og underholdningsmuligheter.

Dine medlemsfordeler starter med personlig service og utrolige fasiliteter:

 • Personlig innsjekking og utsjekking
 • Tidlig innsjekking og sen utsjekking (med forbehold om tilgjengelighet)
 • Eksklusive VIP-områder for bare medlemmer
 • Eksklusiv VIP-bar
 • VIP-sitteplasser i alle bufférestauranter
 • Privilegert reservasjonstilgang til A-la-Carte-restauranter
 • På rommet badehåndklær
 • Oppgraderte badeprodukter
 • Eksklusive innkvartering
 • Wi-Fi inkludert
 • Spesielle fasiliteter på rommet som minibar fylt og etterfylt daglig, safe
 • Medlemstilbud på en rekke butikker, utflukter, spa og bilutleie på eiendommen

Det er mer enn 5,000 alpinanlegg tilgjengelig i mer enn 100 land som tilbyr en verden av reisealternativer. Det er ingen spørsmål om fordelene som tilbys gjennom et Club Viva-medlemskap.

Alternativene til Viva Member er ubegrensede! Snow Ski flere kjente bakker, bli med på en safari gjennom hjertet av Serengeti, oppdag down under, delta på lysfestivalen i en Disney Park eller en rekke fantastiske steder og aktiviteter over hele verden. Club Viva-medlemskap er din portal til globale reiser.

Kjøpe Viva Vacation Club Points timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Viva Vacation Club-poeng før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Viva Vacation Club Points, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Viva Vacation Club Points

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom med Viva Vacation Club Points. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Viva Vacation Club Points.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Viva Vacation Club-poeng kan du være trygg i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.