Bilde av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Bilde av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Bilde av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Bilde av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Bilde av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vivaresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace er stedet å gå hvis du er ute etter det ultimate i luksus, slik at du kan bli bortskjemt og behandlet som kongelige. Det er et vell av valg når det gjelder mat, så mye at det eneste problemet er å velge hva du skal spise! EN timeshare på dette feriestedet er en fantastisk investering i fremtidens ferier, da Den Dominikanske Republikk er en vakker, rolig øy som går fra styrke til styrke. Uansett hva som foregår i ditt eget liv hjemme, vil en flukt til denne vakre havnen føle deg avslappet og forynget, klar til å møte verden.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker stranden beliggenhet av dette feriestedet, noe som betyr at fra leiligheten din til solsenger er bare et spørsmål om noen få enkle trinn. Bayahibe er det perfekte stedet for litt hvile og avslapning, men anlegget har slike fantastiske fasiliteter du må tvinge deg til å gå og utforske. Så vakker som Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace, ville det være synd å gå glipp av å vandre gjennom Den Dominikanske Republiks naturlige skjønnhet og forundre seg i dine fantastiske omgivelser.

Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Palace Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / delvis), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Fiske, Frisør, Ridning, Klesvask, Levende underholdning, Medisinsk teknisk utstyr, Restaurant, Badstue, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Spa, Boblebad, Svømmebasseng, tennis, vannski, vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Casino (40.0 miles),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Las Americas International - (60 miles - 96 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, onsdag

Kjøper Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selg og videresalg på Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.